Mihai Leu a transmis un mesaj video după ce a fost adus cu elicopterul de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni: „Îmi pare nespus de rău că…”

 Miniosu Alexandra
.

Mihai Leu a transmis un mesaj emoționant după ce a fost adus cu elicopterul de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni. Marele campion a făcut noi declarații după ce a ajuns în unitatea medicală, de această dată pe rețelele de socializare. Acesta a postat un filmuleț cu el prin care și-a exprimat regretul că nu poate fi prezent la începerea noului sezon al Campionatului Național de Super Rally.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mihai Leu are probleme de sănătate. De curând, acesta a trecut printr-o intervenție chirurgicală în spitalul din Hunedoara. Ulterior, campionul a fost adus cu elicopterul de urgență la Spitalul Fundeni, după ce ar fi apărut unele complicații, potrivit informațiilor ce vehiculează în spațiul public.

mihai-leu-1-1mihai-leu-1-1

Citește și: Mihai Leu, internat de urgență, din nou, la Spitalul Fundeni. Ce spune medicul care îl tratează despre starea sa de sănătate: „E destul de neplăcută această problema. Are episoadele acestea din cauza…”

Citește și: Ce avere are Mihai Leu: „Eu dacă am, să zic, 10 lei în buzunar, sunt fericit, dacă am 100 sau 1000…' / Are o vilă impresionantă în Hunedoara

Citește și: Anamaria Prodan explică scandalul cu Laurențiu Reghecampf, după ce el a mers cu Poliția peste ea: „E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Iese mare deranj cu mine…” / Ce spune despre împăcarea dintre ei și cum comentează avocatul antrenorului întreaga situație

Citește și: La al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a invitat pe scenă pe Babasha: „Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat. Huiduitul de azi a fost mai bun'

Mihai Leu a transmis un mesaj video după ce a fost adus cu elicopterul de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni

Astăzi, 14 iunie, începe noul sezon al Campionatului Național de Super Rally. Prima bătălie a cailor putere se va desfășura pe circuit urban, ce a fost amenajat pe străzile din centrul Municipiului Alba Iulia. Mihai Leu și-ar fi dorit nespus de mult să fie prezent la competiție, dar cum nu poate, din cauza problemelor de sănătate, a ținut să transmită un mesaj emoționant în mediul online.

„Îmi pare nespus de rău că nu pot fi acolo alături de voi. Mi-aș fi dorit să concurez la Alba Iulia, e o cursă superbă. Sunt cu gândul și cu sufletul alături de noi. Vreau să le doresc tuturor din oraș numai bine, să se bucure de un spectacol frumos. Multă baftă piloților! Țin să mulțumesc și autorităților, domnului primar, domnului viceprimar pentru sprijinul pe care ni l-au oferit', a transmis Mihai Leu pe rețelele de socializare.

Acum 10 ani, în 2014, Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer la colon. Din fericire, campionul a reușit să învingă boala. Acum, însă, pare că se confruntă din nou cu probleme serioase de sănătate.

„Nu iau niciodată ce se întâmplă ca pe o tragedie, pur şi simplu accept situaţia care este, mă integrez', spunea Mihai Leu în anul 2015, după ce a ajuns pe masa de operație, chiar de ziua lui, iar medicul i-a scos drena pe care a avut-o după prima intervenţie.

Cum se simte Mihai Leu în prezent

Acum mai bine de o săptămână, medicul Irinel Popescu, cel care se ocupă de Mihai Leu, a dezvăluit care e starea de sănătate a campionului.

'În momentul de față starea de sănătate a lui Mihai Leu este bună, este rezonabilă. A fost transferat, din nou, pentru un episod subocluziv. Mihai a vorbit de multe ori despre boala lui în public. Deși unele date ar putea fi considerate confidențiale, se știe că acum 10 ani a avut acest ghinion să facă un cancer de rect, iar de 10 ani încercăm să îi rezolvăm starea de sănătate. În mare măsură, boala de fond poate fi controlată.

În schimb, pentru că a fost rău operat de câteva ori pentru că a făcut diverse recidive, a făcut ceea ce se cheamă un sindrom aderențial. În abdomen au apărut aderențe post operatorii, acele pense care pot să creeze obstrucție, să împiedice tractul intestinal', a declarat medicul Irinel Popescu pentru Antena Stars, scrie Spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton