Mihai Mitoșeru, relație cu năbădăi! În trecut, acesta a înșelat-o pe Noemi, și nu doar o dată!

 Oana Pantazi
.
Recent, a explodat în presă știrea că Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, s-au despărțit după mai bine de 13 ani de relație și patru ani de căsnicie. Puțini știu însă că relația dintre cei doi nu a fost roz mereu, prezentatorul înșelând-o pe Noemi de mai multe ori, o dată chiar înainte de nuntă!
Cea mai recentă despărțire din showbiz în ultima vreme, dintr-o întragă pleiadă  – Ioana Ginghină, Anna Lesko, Mihai Mitoșeru, Claudia Pătrășcanu, Whats UP, Elena Ionescu și-au luat adio de la partenerii lor de viață! – cea dintre Mihai Mitoșeru și Noemi, a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece cei doi formau un cuplu aparent stabil.
Cel care a făcut anunțul, pe contul său de socializare, a fost Mihai Mitoșeru, prin intermediul unui mesaj impresionant. Noemi, o prezență discretă (este stewardesă la o companie aeriană națională), încă nu a reacționat, dar cu siguranță în curând vor ieși la iveală multe detalii piperate ale relației lor…
Puțini își mai amintesc, poate, că cei doi au avut o relație cu năbădăi, cu mai multe despărțiri în trecut, perioade încare Mihai Mitoșeru nu s-a sfiit să se afișeze cu alte femei, printre care și Simona Trașcă și, culmea!, chiar cu una dintre prietenele lui Noemi.

Prima despărțire

Prima oară, Mihai Mitoșeru s-a despărțit de iubita lui, Noemi, în 2012, atunci prezentatorul declarându-se devastat…  Acesta declara la Un show păcătos: „Noi nu ne-am despărțit acum. Noi ne-am despărtit în urmă cu un an de zile. De atunci am simtiț că se întâmplă ceva. În decembrie am stat separați o săptămâna, dar am zis că dacă e Crăciunul, să ne împăcăm. Poate că era mai bine să ne fi despărțit mai demult. Așa am fi salvat relația”.

Prezentatorul a recunoscut atunci că nu a înșelat-o fizic pe Noemi, dar că a mai interacționat cu diferite domnișoare, iar cu una chiar a avut o relație mai de durată… „Raluca, fata cu care mă văd de 10 zile, nu are nicio legatură cu despărțirea noastră. Chiar i-am zis ei să nu ne mai vedem o perioadă, să știu ce vreau de la viață. La fel ca și cu Noemi”, declara atunci Mitoșeru.

A fost prins sărutându-se cu Simona Trașcă!

În 2013, a fost mare tam-tam în momentul în care Mihai Mitoşeru  a fost surprins pipăindu-se și sărutându-se pătimaș cu Simona Trașcă, acesta nerecunoscând ulterior aventura și susținând că își dorea să se împace cu Noemi, fosta lui iubită… Invitat la emisiunea Un show păcătos, Mihai Mitoșeru a negat totul, conform spynews.ro.
„Nu mă mai pup cu nimeni, că cine ştie ce iese. N-am avut şi nici nu vom avea nimic împreună. Dacă m-am pupat cu Pamela
(n. red. Simonei Trașcă i se spunea Pamela de România) aiurea la ziua lui Mărculescu, e o glumă. Eu făceam mişto de ea la tv, dar la un moment dat mi-am dat seama ca ea e chiar ok, creşte un copil. A fost o glumă proastă făcută între doi prieteni”.

Mihai Mitoșeru a înșelat-o pe Noemi și în preajma nunții lor!

Mihai și Noemi își planificaseră nunta, a cărei dată avea o semnificație foarte romantică – pe 11 iulie 2014, ziua în care împlineau 9 ani de iubire, urmau să devină soț și soție. Mitoșeru era, practic, ca și însurat în momentul în care a fost suprins de către paparazzii cancan.ro plecând de la petrecerea unui prieten însoțit de o domnișoară sexy, alături de care a mers la ea acasă… de unde a mai plecat a doua zi dimineață.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton