Cum a reușit Mihai Mitoșeru să slăbească 17 kilograme: ”Nu e vorba doar de renunțat la pâine și la carbohidrați, e vorba că de la trei mese și două gustări...” Acum are 73 de kilograme/ EXCLUSIV

.

Mihai Mitoșeru a slăbit 13 kilograme! Vedeta a renunțat la pâine și la carbohidrați și a început să-și înjumătățească porțiile de mâncare. Iar asta nu e tot. Prezentatorul tv mai are câteva secrete pe care le-a împărtășit cu noi, într-un interviu pentru Viva.ro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Mihai Mitoșeru a slăbit de la 90 de kilograme, la 73 de kilograme! Prezentatorul tv ne-a povestit care au fost pașii pe care i-a făcut pentru a topi surplusul de greutate și mărturisește că nu a fost deloc ușor să dea jos atâtea kilograme.

458767746_8601109229923963_540682310945386355_n458767746_8601109229923963_540682310945386355_n

Citește și: Mihai Mitoșeru are o nouă iubită, pe care a cunoscut-o în Italia: „Chiar am găsit o fată frumoasă, deșteaptă. N-am cum să plec din România, ne mai întâlnim la mijloc, mai departe…”

Citește și: „Acum am pretenții. Rar găsești un om cu care să ai ce să vorbești, un om de relație”. Mihai Mitoșeru a spus motivul real pentru care nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Noemi

Citește și: Andreea Esca spune cum i-a influențat, de fapt, pe Alexia și Aris Eram celebritatea părinților: „Sunt niște copii care au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute. E important în educația unor copii să existe limite pe care să nu le întreacă, să existe explicații…” / EXCLUSIV

Citește și: Helmuth Duckadam, prima apariție în public, alături de soția lui, după operația pe cord. Cum arată și cum se simte acum Eroul de la Sevilla: „Dumnezeu mi-a dat multe încercări. Mă refac încet, sperăm ca…'/ EXCLUSIV

De ce a hotărât Mihai Mitoșeru să-și schimbe stilul de viață

Într-o perioadă a vieții sale, mai exact în urmă cu patru ani, actorul și prezentatorul nostru s-a confruntat cu mai multe probleme. Acesta spune că a luat lucrurile bune din povestea aceasta și anume faptul că a slăbit. S-a menținut pentru că a renunțat la pâine și la carbohidrați, dar a reușit să mănânce și mult mai puțin.

'Am slăbit foarte mult. La un moment dat cântăream 90 de kilograme. Și, de la 90 de kilograme am ajuns la 73 de kilograme. Anul trecut cântăream cu 13 kilograme mai puțin, iar anul acesta am mai dat jos încă patru kilograme. Pur și simplu nu am mai mâncat așa mult. Și acum mănânc mai puțin, mult mai puțin față de trecut.', a povestit Mihai Mitoșeru, pentru viva.ro.

Mihai Mitoșeru: 'Am început să mănânc mai puțin'

În plus, Mihai susține că a renunțat la pâine, dar sunt foarte importante și cantitățile de mâncare pe care le consumăm după o anumită vârstă. Vedeta este de părere că trebuie să micșorăm porțiile și să mâncăm mai puțin.

'E o vorbă românească că atunci când vine un necaz, o să vină mai multe evenimente de acest gen peste tine. Eu am divorțat, apoi a fost pandemia și nu am făcut nimic, a venit după aceea operația mamei pe creier… Toate acestea se întâmplau în urmă cu vreo patru ani de zile. Atunci am început să slăbesc, fiind afectat de aceste evenimente.', susține Mihai Mitoșeru.

'Pe de altă parte am început să mănânc mai puțin. Eu nu mai mâncam cum mâncam înainte, când aveam 90 de kilograme. Am renunțat la pâine și la alte lucruri. La carbohidrați, în primul rând. Eu mâncam cum mănânc și acum, dar cu moderație. Pentru că nu e vorba doar de renunțat la pâine și la carbohidrați, e vorba că de la trei mese și două gustări cum mănâncă toată lumea, eu am doar două mese pe zi. Adică mult mai puțin. Căci, până la urmă, despre cantitate este vorba', a declarat Mihai Mitoșeru, pentru viva.ro.

Mihai Mitoșeru și-a adus licența acasă

Și-a luat licența în urmă cu o lună de la Iași, lucru pe care a tot amânat să îl facă. Iar mama sa, Camelia Mitoșeru a insistat ca el să își aducă licența acasă. El luase licența de mult timp, dar nu o adusese acasă. 'Am avut un eveniment în urmă cu o lună, la Iași, și în final am reușit să merg să o iau la insistențele mamei mele', a mai spus Mitoșeru.

Foto: Facebook.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton