Mihai Morar prezintă X Factor la Antena 1: „Mă întorc după 13 ani pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. Nici eu nu mai țin minte că...”. A câștigat emisiunea în 2012

.

După doi ani de pauză, emisiunea îndrăgită de mulți români, X Factor, revine pe micile ecrane. Ei bine, nu s-au făcut schimbări doar în juriu, ci și în rândul prezentatorului TV, care acum este chiar Mihai Morar. Spre surprinderea tuturor, omul de radio se alătură producţiei, în calitate de prezentator, într-un sezon spectacol al concursului, care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, după ce Loredana Groza a refuzat oferta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti – Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat să revină pe micile ecrane, mai concret pe scena X Factor, după ce a fost câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte, în 2012.

cine-este-si-cum-arata-sotia-lui-mihai-morarcine-este-si-cum-arata-sotia-lui-mihai-morar

Citește și: Florin Ristei revine la X Factor, dar nu ca jurat. Ce rol inedit va avea în noul sezon: „Am acceptat o nouă provocare. Anul acesta voi fi…'

Citește și: X Factor revine la Antena 1, după doi ani. Ştefan Bănică, Delia Matache, Puya și Marius Moga sunt noii jurați

Citește și: Alain Delon a iubit enorm animalele și și-a transformat curtea într-un adevărat cimitir pentru ele: „Toată viața mea este acolo, în mormintele câinilor mei. Ei nu m-au dezamăgit niciodată”

Citește și: Alain Delon a revoluționat moda din România, în comunism. Toți bărbații își doreau cojocul lui din filmul Once a Thief, denumit „alendelon”: „Era foarte, foarte greu să îți procuri aşa ceva'

Mihai Morar prezintă X Factor la Antena 1

Noul X Factor, talent show-ul fenomen care a lansat cei mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România, aduce împreună unele dintre cele mai mari nume din industrie, în cel mai nou sezon al emisiunii de la Antena 1. În noul sezon, la masa juriului vor sta Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică în care vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Mihai Morar a acceptat oferta și s-a alăturat emisiunii, în calitate de prezentator TV, fiind compleșit de emoții și gata să descopere poveștile de viață ale concurenților.

Am fost parte din primul sezon X Factor România… știu, aproape nici eu nu mai țin minte că l-am și câstigat. Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. De data asta ca prezentator. De fapt, ca povestitor. Pentru că, în noul X FACTOR, cel mai important câştig, pe lângă vocile wow, vor fi poveștile concurenților. Asta e treaba mea: să arăt story-urile din care se naşte o poveste de succes”, a declarat Mihai Morar.

Loredana Groza a refuzat să mai facă parte din juriul X Factor

Loredana Groza a cucerit telespectatorii atunci când făcea parte din juriul X Factor, astfel că mulți se așteptau să facă din nou parte din emisiune atunci când s-a anunțat că show-ul revine pe micile ecrane după doi ani de pauză.

Spre surprinderea tuturor, ea a refuzat deși în 2021, cel de-al zecelea sezon „X Factor’ câștigătorul show-ului a făcut parte chiar din echipa Loredanei, fiind vorba despre Nick Casciaro, cel care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

„Chiar daca ultimul sezon XFactor l-am castigat cu echipa mea, cu parere de rau va anunt ca a trebuit sa declin invitatia @antena1_oficial de a fi jurat in noul sezon din motive obiective, avand deja alte angajamente simultan cu filmarile show-ului :un film de lung metraj un nou album si nu in ultimul rand concertul meu aniversar Loredana Forever’ de la Sala Palatului!’, a spus Loredana Groza pe rețelele de socializare, când s-a anunțat că X Factor revine pe micile ecrane.

Puya, pentru prima oară jurat la X Factor

X Factor a suferit mult schimbări după pauza de pe micile ecrane. Nu doar prezentatorul a fost schimbat, ci și juriul. Dacă înainte, sezonul 10 i-a avut ca i-a avut ca jurați pe Loredana Groza, Ștefan Bănică jr, Florin Ristei și Delia, acum Florin Ristei este producătorul muzical al emisiunii, iar Loredana Groza a refuzat oferta. Prin urmare, cei doi au fost înlocuiți de Marius Moga și Puya.

Puya ocupă prima oară scaunul de jurat și are de gând să le vorbească și concurenților despre propriile experiențe și provocările din carieră, fiind mândru de rolul său de acum.

„Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor’,  a declarat Puya.

Sursă foto: Facebook / comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton