Mihai Morar, reacție acidă către autoritățile române, după ce doi tineri au murit în accidentul de la 2 Mai: „Într-o țară normală, nu versurile lui Gheboasă sunt problema, ci...”

.

Mihai Morar, reacție acidă către autoritățile române, după ce doi tineri au murit în accidentul de la 2 Mai. În cursul zilei de sâmbătă, 19 august, un tânăr de 19 ani a lovit cu mașina sa un grup de tineri în 2 Mai, provocând moartea a doi dintre ei. În mediul online, mai multe persoane publice au reacționat la tragicul accident, inclusiv Mihai Morar, care a tras la răspundere autoritățile din România. Iată reacția acidă a prezentatorului de radio!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Mihai Morar, reacție acidă către autoritățile române, după ce doi tineri au murit în accidentul de la 2 Mai. Sâmbătă dimineață, doi tineri au murit în localitatea 2 Mai, din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, aflat sub influența substanțelor interzise, i-a lovit în plin și a fugit de la locul accidentului. Cu câteva ore înainte, autorul tragediei ar fi fost găsit cu mai multe droguri în mașină de către polițiști, însă ar fi fost lăsat să plece. Pe contul personal de Facebook, Mihai Morar și-a exprimat părerea cu privire la această tragedie, acuzând autoritățile de „neglijență în serviciu’.


Citește și: „Nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci'. Declarațiile sfâșietoare ale tatălui fetei ucise în accidentul de la 2 Mai, de un tânăr de 19 ani

Citește și: Cine sunt tinerii uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai. Andrei și Roberta erau studenți

Citește și: Cine este ispita Livia Marinescu de la Insula iubirii, sezonul 7. Are o fiică și a participat la diferite emisiuni


Citește și: Fiica cea mare a Andreei Antonescu, Sienna, se mută în România. Ce spune artista despre o împăcare cu fostul soț: „Eu și Traian suntem în relații foarte bune…’

Mihai Morar, reacție acidă către autoritățile române, după ce doi tineri au murit în accidentul de la 2 Mai

La câteva zile după accidentul cumplit din 2 Mai, Mihai Morar a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare, aducând în discuție neglijența autorităților și problema consumului de droguri în rândul adolescenților.


„Într-o țară normală, la 5 ore după această știre, șeful IPJ Constanța și șeful Poliție Române aveau deja depuse demisiile.

Într-o țară normală, la 5 ore după această știre, ministrul de Interne și-ar fi cerut scuze, în numele Poliției Române, părinților celor doi tineri uciși și de neglijența în serviciu a angajaților săi.

Într-o țară normală, nu în România, unde Ministerul Afacerilor Interne acoperă sărăcia și slaba pregătire cu postări umanistice pe Facebook.


Într-o țară normală, Prim-Ministrul țării ar fi ieșit public și ar fi recunoscut că instituțiile Statului sunt depășite de consumul de droguri în rândul adolescenților, ar fi cerut toleranță zero pentru droguri în școli și pe șosele și ar fi anunțat asta ca prioritate a următorului an de guvern.

Într-o țară normală, nu versurile lui Gheboasă sunt problema, ci ceea ce consumă cei care ascultă versurile lui Gheboasă. Dar asta nu interesează pe nimeni pentru că e o problemă mult prea greu de rezolvat.. și de părinți, și de la școală, și de Poliție, și de Guvern. Și de-atunci decât s-o rezolvăm, mai bine o ascundem sub false probleme. Dumnezeu să îi odihnească pe Sebi și Roberta. Dumnezeu să ne ierte’, a scris prezentatorul de radio în mediul online.


Filmul tragediei de la 2 Mai

Sâmbătă dimineață, la ora 05:20, Serviciul de Ambulanță Județean a fost solicitat prin 112, in județul Constanta pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la ieșirea din localitatea 2 Mai, pentru a interveni un accident rutier.


Un șofer de 19 ani, aflat sub influența substanțelor interzise, a intrat cu autoturismul într-un grup de 8 tineri, provocând decesul a doi dintre aceștia. Este vorba despre Roberta Marina Dragomir (20 de ani) și Sebastian Andrei Olariu (21 de ani), ambii studenți. După impact, autorul a fugit de la fața locului, însă a fost prins de polițiști în Vama Veche.

În aceași noapte, tânărula ar fi fost oprit de polițiști în trafic și i s-ar fi găsit droguri în mașină, însă ar fi fost lăsat să plece.


„Drogurile ridicate din autoturism sunt diferite faţă de cele indicate de către aparatul drug-test în urma testării la acel moment’, a declarat, luni, şeful Poliției Județene Constanţa, Adrian Glugă.

Sursa foto: Facebook