Mihai Neșu a trăit o minune după o călătorie pe Muntele Athos: „A fost un semn. Cineva a venit la fundație și a zis că vrea să facă...”

 Ifrim Georgiana
.

De când a suferit accidentul din 2011, Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România, prin intermediul fundației pe care a creat-o. Fostul fotbalist și-a găsit refugiul în credință și a ajuns, nu doar o dată, la Muntele Athos. După o astfel de călătorie spirituală, Mihai Neșu spune că a trăit o adevărată minune, care l-a ajutat să-și continue actele caritabile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cariera fotbalistului Mihai Neșu s-a încheiat pe 10 mai 2011, atunci când a suferit o accidentare gravă la un antrenament al echipei FC Utrecht. Aflat în imposibilitatea de a se întoarce pe teren, acesta a înființat o fundație care îi poartă numele, având ca scop susținerea copiilor cu dizabilități neuromotorii. Proiectul său de suflet a luat naștere după o strângere masivă de fonduri și ajutor din partea divinității.

mi9mi9

Citește și: Cum se simte Mihai Neșu la 13 ani de la accident: „Nu e motiv de laudă, dar am trăit pe pielea mea și am simțit ajutorul miraculos al lui Dumnezeu”. Ce înseamnă Crăciunul pentru fostul fotbalist

Citește și: Ce l-a impresionat pe Gheorghe Hagi la Mihai Neșu: „La cât a suferit și la câte dureri a avut, are…'. Declarațiile antrenorului după meciul din cadrul „Galei Mihai Neșu'

Citește și: Doina Teodoru a imitat-o iar pe Dana Budeanu la iUmor: 'Cu niște bărbați ca Bordea și Natanticu vă pleacă amețitele din fața televizoarelor…'. Discursul neașteptat pe care l-a avut

Citește și: Cristina Spătar spune la cine stau banii în căsnicia cu Vicențiu Mocanu: „Nu cheltui atât de mult, pot să mă numesc cucoană în casa mea. Am vreo două-trei carduri pe care…”

Mihai Neșu a trăit o minune după o călătorie pe Muntele Athos

Întors dintr-o călătorie spirituală pe Muntele Athos, Mihai Neșu spune că a avut parte de o minune. Fundația sa a primit o donație de 100.000 de euro din partea unui necunoscut și crede că întâmplarea a fost un semn divin.

„Sunt oameni care ne mai dau și eu donații, care cum pot. Când am plecat de acolo, m-a întrebat un prieten: „Am văzut că ți-a dat cineva bani'. Zic: „Da, mi-a dat 20 de euro'. Și el zice: „Așa puțin? Putea să îți dea mai mult.'

Am zis că o să vină și alți bani. Întâmplarea a fost că imediat ce am venit din Sfântul Munte Athos, a doua zi, a venit cineva la fundație și a zis că vrea să facă o donație. A zis că e foarte mare și că trebuie să mergem la bancă. 100.000 de euro! O persoană fizică și a zis că vrea discreție, dar e de menționat. A fost, practic, un semn!', a povestit Mihai Neșu.

„Eu încerc să să nu țin supărare'

Invitat în podcastul „Altceva cu Adrian Artene', publicat în luna decembrie, Mihai Neșu a abordat mai multe teme, inclusiv relația sa cu Dumnezeu.

 „Chiar dacă la început aveam, cum am zis răzvrătirea, asa pe cei din jur, că mi se părea că totu-i din vina lor, de fapt nu era nimic și nu nu s-a distanțat nimeni de mine. Dacă s-a distanțat din răutate sau rea voință, așa a vrut Dumnezeu în viața noastră. Dar eu încerc să să nu țin supărare, fiindcă numai primul rând mie-mi fac rău dacă țin supărare și nu iert lucru cum e și pilda Datornicului nemilostiv.

Pe lângă jerfa Sa minunată și crucea pe care a purtat-o și pe care ne învață și pe noi cum să o purtăm parcursul vieții noastre, ne-a lăsat și toate pildele și toate învățămintele care pentru noi toate sunt practic rețete de însănătoșire și de avansare, să zic așa duhovnicească. Și atunci este probabil cel mai important eveniment din istoria omenirii, după mine, fiindcă altfel viața omului ar fi fost chiar puțin fără sens', a spus fostul fotbalist în podcatsul lui Adrian Artene.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton