Mihai Onilă se însoară, la un an de la divorț! Cum și-a cerut iubita de soție

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu un an, Mihai Onilă a fost părăsit de soție și, iată că, în scurt timp, viața fostului solist de la AXXA s-a schimbat radical. Nu doar că a întâlnit altă femeie, care l-a făcut să simtă din nou fiorii iubirii, dar se și însoară și își dorește să devină tată. Mihai Onilă și-a cerut iubita de soție într-un mod cât se poate de inedit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Onilă este foarte fericit și a uitat suferința prin care a trecut acum un an, când soția a decis să-l părăsească. Astfel, după un divorț neplăcut, cântărețul a șters cu buretele trecutul și privește încrezător spre viitor.

img2-2img2-2

„Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte. În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie. Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui”, spunea Mihai anul trecut, când o întâlnise pe actuala iubită.

Mihai Onilă a povestit că cererea în căsătorie nu a fost una tradițională, așa cum s-ar fi așteptat toți fanii, ci una cât se poate de lejeră, pentru că dragostea dintre el și partenera lui de viață este mai presus decât orice ritual.

Citește și: Ce i-a salvat viața lui Alexandru Arșinel, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, chiar și cu vaccinul făcut:

Citește și: Oana Mizil, primele declarații despre scandalul cu Vanghelie:

Citește și: Valeria Lungu s-a despărțit cu scandal de iubit. A apelat la avocați:

Mai mult decât atât, viitoarea soție a lui Mihai Onilă și-a ales singură inelul de logodnă, un inel prețios cu diamante, destul de scump, potrivit declarațiilor cântărețului. Mihai Onilă a vrut să fie sigur că bijuteria este pe placul viitoarei sale soții, așa că a lăsat deoparte orice surpriză și a luat-o prin oraș, în căutarea inelului potrivit.

'Noi oricum ne simțim bine împreună, deci totul a venit foarte natural. Noi vrem să ne căsătorim, nu suntem ca ceilalți. De abia suntem la faza de mutare, deci e mult prea complex să mutăm toată mobila. Le luăm pe rând', au povestit cei doi la Antena Stars.

Mihai Onilă se însoară și își dorește un copil

În urmă cu un an, Mihai se întreba dacă mai are rost să rămână în Belgia, după ce a trăit acolo șase ani împreună cu soția și fiica lui. În urmă cu cinci ani, cei doi și-au pierdut fiica și tragedia le-a șubrezit căsnicia de 20 de ani, care s-a finalizat cu un divorț dureros.

„Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat. Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun și iubitor', își întreba cântărețul fanii.

Însă, Mihai a revenit la sentimente mai bune după ce și-a cunoscut actuala iubită și împreună cu aceasta a decis să se mute în zona rurală. Cei doi îndrăgostiți și-au achiziționat o casă într-un loc destul de retras, în mediul rural, dar au acum o locuință extrem de mare, care are și patru dormitoare, unde vor locui împreună cu copiii.

Mihai Onilă a mărturisit că este pregătit să devină tată din nou, însă lasă totul în baza lui Dumnezeu și așteaptă o minune. Cu toate acestea, deja a pregătit o cameră micuță pentru o eventuală surpriză.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton