Mihai Petre a dezvăluit cum stabilea notele la Românii au Talent şi Dansez pentru tine: "Au fost concurenți care au venit la mine după filmări"

.

Mihai Petre a dezvăluit cum stabilea notele pentru concurenții de la Românii au talent și Dansez pentru tine, competiții în juriul cărora s-a aflat. Mihai Petre recunoaște că au exiatat și concurenți nemulțumiți, care i-au cerut socoteală după filmări, însă și asta face parte din frumusețea jocului și el este împăcat cu sine însuși că a făcut ce a fost corect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Mihai Petre a devenit celebru pentru publicul larg odată cu participarea la Dansez pentru tine, show-ul care a debutat la Pro TV, în 2006. Mihai Petre era campion național la dans atunci și a ajuns coregraf și mai apoi jurat la Dansez pentru tine. Ulterior, Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu şi de Andra.

Mihai Petre, despre jurizarea de la Dansez pentru tine și Românii au talent


Mihai Petre spune că niciodată nu s-a lăsat influențat, în postura de jurat la Dansez pentru tine și Românii au talent, chiar dacă unii dintre concurenți erau nemulțumiți de notele primite din partea lui.

„Întotdeauna m-a urmărit imaginea asta de dur, de intransigent. Nu e o chestie pe care trebuia să o depășesc, nu e vorba de niciun rol. Principiul meu e că trebuie să îmi fac treaba cât mai bine în contextul în care sunt. Acolo vorbeam despre meseria mea și atât. Și întotdeauna în jurizări m-am referit doar la actul artistic de pe scenă. De aici, mă rog, s-a extrapolat. E real tot ce s-a întâmplat. Eu am fost doar cinstit.


Am vrut să fiu cât se poate de corect și de cinstit cu oamenii pe care i-am avut în față și asta din respect pentru ei. Cei care erau pe scenă, în timp ce eu eram jurat, de fapt, erau într-o postură mult mai grea decât mine. Și atunci datoria mea a fost să le spun întotdeauna adevărul. Aveam o responsabilitate’, a spus Mihai Petre pentru Fanatik.


Mihai Petre a dezvăluit că, deși au existat nemulțumiri, nu a simțit o ostilitate majoră din partea acestora:

„Da, au fost concurenți care au venit la mine după filmări. Nu știu dacă m-au înjurat. Existau nemulțumiri, evident. E posibil să fi fost așa, dar eu nu am simțit asta pe pielea mea. Nu am simțit-o atât de grav. E posibil să fi fost așa, dar e în regulă.

N-am avut o anumită situație foarte gravă, iar în general situațiile se rezolvă când ești responsabil și mai ales când îți asumi ceea ce faci, iar ceea ce faci se bazează pe un soi de autoritate într-un domeniu, știi? Când știi despre ce vorbești și ești împăcat cu tine, și o faci cu respect față de concurenți nu cred că e niciodată vreo problemă în sensul ăsta’.


Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Citește și: De la ce pornesc certurile între Cristi Iacob și soția lui și cum le rezolvă: „Disensiuni apar, sunt firești. Sunt două variante sau chiar trei, în cazul nostru / EXCLUSIV

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele

Cum a ajuns Mihai Petre la Dansez pentru tine

Mihai Petre a fost implicat în numeroase proiecte de televiziune de-a lungul timpului, însă emisiunea care l-a făcut celebru a fost ‘Dansez pentru tine, prezentată de Ștefan Bănică Junior și Iulia Vântur la postul de televiziune Pro TV, în urmă cu mulți ani.


„Eram cunoscut în zona mea, în bula mea acolo în dansul sportiv, fiindcă aveam rezultate foarte bune ca sportiv. După, s-a schimbat totul în bine. În primul rând pentru că ‘Dansez pentru tine, prima emisiune pe care am făcut-o, a popularizat enorm ceea ce eu iubesc și ceea ce fac și acum și ăsta este un câștig.

Mi-a bătut cineva la sală, la ușă, probabil că se documentaseră, știau că sunt campion național la dans, exista proiectul ăsta. Au bătut la ușă, mi-au povestit despre el și m-au chemat la un casting pe care l-am și luat, mă rog, cu peripeții că ne-au pus să dansăm ceva din stilurile noastre, apoi alt stil, eu puneam la îndoială.


Dar ce echipă e asta? Mă pun pe mine să dansez disco? Ei nu știu că nu dansez disco? O întreagă poveste, după care mi-au spus: ‘Lăsați că vă sunăm noi, celebrul ‘vă sunăm noi. Și chiar m-au sunat. Inițial nu am vrut să mă duc, mi se părea că nu mai am timp de școala mea de dans. Încă eram dansator activ în primul an de Dansez.


Dar bine am făcut că m-am dus și am cunoscut oamenii de acolo și de atunci știți povestea, s-au întâmplat foarte multe lucruri bune„, a declarat Mihai Petre pentru playtech.ro, acum ceva timop.