Ce profit uriaș a făcut Mihai Trăistariu cu apartamentele de pe litoral, deși s-a plâns de pagube: „A fost cel mai bun sezon. N-am avut nicio zi goală”

 Ifrim Georgiana
.

În perioada pandemiei, Mihai Trăistariu s-a lansat în turism, după ce a vândut un teren la malul mării, în schimbul a 7 proprietăți. Pe toată durata sezonului estival, cântărețul închiriază turiștilor garsonierele, iar câștigurile lui nu sunt deloc mici. Deși s-a plâns de pagube, se pare că Mihai Trăistariu a obținut un profit uriaș vara aceasta, susținând că este cel mai bun sezon de până acum. Iată despre ce sumă este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În 2020, Mihai Trăistariu a decis să-și încerce norocul în turism și a început să închirieze apartamente la malul mării, mai exact în Mamaia Nord. Deși are câștiguri considerabile, artistul a recunoscut că și provocările sunt pe măsură, căci turiștii români i-au lăsat pagube mari, ba chiar au fost la un pas de a-l jefui. De atunci, Mihai Trăistariu își alege cu atenție clienții și spune că tinde să închirieze apartamentele familiilor, pentru a evita eventualele incidente. Ei bine, pentru că se apropie sfârșitul sezoului estival, cântărețul a făcut un bilanț și recunoaște că este mulțumit de profitul pe care îl încasează.

Citește și: Cum a reacționat Mihai Trăistariu când Costi Ioniță l-a cooptat în trupa Valahia: „Inițial, am zis da, dar gândul meu era că…'

Citește și: Mihai Trăistariu a fost la un pas să se înece, de trei ori: „Mi-a făcut respirație gură la gură și m-a salvat. E un ghinion al vieții mele…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce gest radical au făcut prietenii lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, după tragedie: „Acesta este motivul pentru care prietenul nostru nu mai este printre noi”

Citește și: Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea. În ce emisiune va apărea, din toamnă, la Pro TV: „Scoate-mă din platou…”

 Mihai Trăistariu a făcut un profit uriaș cu apartamentele de pe litoral

Mihai Trăistariu și-a calculat profitul pe care îl obține, vara aceasta, din afacerea cu apartamentele pe litoral. Artistul spune că va încasa aproximativ 30.000 de euro, deși turisștii i-au provocat destule pagube.

„A fost cel mai bun sezon pentru mine, eu am învățat acest business în pandemie și m-am ocupat frumos de el și serios. L-am promovat în fiecare zi pe toate rețelele de socializare de la 1 ianuarie, am învățat lecția asta, dacă aștepți să dai cazările în vară nu le mai dai. Trebuie să-ți faci rezervările din timp, eu de la 1 ianuarie încep să postez tot ce trebuie, ei își fac rezervările, iar eu mi-am rezolvat vara. Până pe 17 septembrie eu am plin, n-am avut nicio zi goală la niciun apartament, am șase apartamente, toate sunt rezervate.

Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, eu n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. Eu după ce plătesc tot ce trebuie taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână', a spus artistul, potrivit spynews.ro.

Cu ce pagube s-a ales Mihai Trăistariu vara aceasta

Deși s-a arătat iscusit în turism, Mihai Trăistariu recunoaște că s-a confruntat și cu câteva experiențe neplăcute.

„Anul ăsta mi-au rupt trei canapele într-o singură vară după ce trei veri n-am avut nicio treabă. Nu știu cum, sar copiii pe canapea, ei cred că sunt la jocuri din alea pe trambulină, au sărit pe ele și s-au rupt. Una am cumpărat-o, că nu a mai mers reperată, partea aiurea este că sunt și puțin serioși, unii chiar nesimțiți și nici nu anunță și trebuie să îmi zică următorii turiști că este canapeaua ruptă. Aici e cel mai neplăcut. Probabil le e frică să nu le cer bani, dar nu am cerut nimănui bani vreodată. Nu mă refer că se mai sparge o farfurie, un pahar, că alea se întâmplă, dar pe o canapea am dat 2300 de lei, o sumă destul de mare.

Cel mai mult m-a deranjat anul acesta o turistă care mi-a zis să-i duc factura în cameră, ea era la plajă de la 8 dimineața, iar când m-am dus am găsit aerul condiționat pornit. Am întrebat-o la cât vine în cameră și a zis că la 8 seara, pai și cum să stea aerul condiționat pornit 12 ore? Asta e cam 100 de lei pe zi, iar dacă ea stătea 10 zile, păi 1000 de lei s-au dus, ce-am rezolvat. Ei nu înțeleg că în cinci minute s-a răcit în cameră, aerul e foarte puternic. Asta m-a deranjat și am avut o discuție atunci că a fost neplăcut', a adăugat el, potrivit sursei citate.

„Vara e la mine epuizantă, dar fac și bani'

Pe lângă afacerea de pe litoral, Mihai Trăistariu a susținut concert după concert vara aceasta. Artistul a recunoscut că este epuizat, însă eforturile lui se reflectă în câștigurile obținute.

„Concerte am avut în fiecare seară, am la resorturi, terase, teatre de vară, restaurante, hoteluri, am câte 3-4 pe seară. Sunt foarte obosit, când câte 30-45 de minute de colo, colo. În weekend plec prin țară, dar în timpul săptămânii am aici în Constanța, deci vara e la mine epuizantă, dar fac și bani', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton