Mihai Trăistariu, revoltat că TVR nu transmite Eurovision 2024: „E o prostie. Așa au făcut și cu Cerbul de Aur, l-au distrus” / Fostul șef al delegației critică aspru decizia conducerii

.

Mihai Trăistariu e revoltat că TVR a decis să nu transmită ediția din acest an a concursului Eurovision, dat fiind faptul că România nu are reprezentanți. Artistul e convins că istoria se va repeta și în următorii ani, în timp ce Dan Manoliu, fostul șef al delegației, critică conducerea televiziunii publice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!


Constrângerile financiare şi dorinţa de a reprezenta România la un nivel performant sunt motivele pentru care Consiliul de Administrație (CA) a decis ca TVR să nu participe la ediţia din acest an a Eurovision. Mihai Trăistariu, artistul care a adus cele mai bune clasări ale României la concurs, e revoltat că nu s-au găsit fonduri și că trebuie să urmărească performanțele reprezentanților pe Youtube.

Citește și: Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu în copilărie din cauza tatălui agresiv: „M-am bucurat când a murit tata. O lega de calorifer pe mama, o trântea pe jos, o tăvălea. N-am să uit, ceva criminal…„


Citește și: Reacțiile vedetelor după ce s-a anunțat că România nu participă la Eurovision 2024: „În România Eurovisionul e perceput ca un fenomen bătrânicios sau prăfuit. În afară, percepțiile sunt cu totul altele' / Mihai Trăistariu și Cezar Ouatu au păreri contradictorii

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Ștefania Stănilă a fost eliminată. Primele declarații: „A fost un sezon mult mai dur decât precedentul, am luptat…’

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit: „Viața merge înainte, cu bune și cu rele'. În ce relație sunt acum milionarul și artista


Mihai Trăistariu, revoltat că TVR nu transmite Eurovision 2024

Mihai Trăistariu nu crede în „constrângerile financiare’ invocate de Consiliul de Administrație privind absența României de la Eurovision 2024.

„Din păcate, regulamentul prevede că doar postul național poate organiza selecțiile pentru Eurovision. L-au subțiat de la an la an, l-au făcut din ce în ce mai slab, audiența a scăzut foarte mult. Nu s-a mai investit, nu s-au mai găsit sponsori. Părerea mea că dacă ar fi avut oameni care știu marketing, puteau găsi bani.


E cel mai mare concurs de pe planetă. Știu că sunt costuri. Anul acesta e an politic, toată țara e plină de bannere care costă miliarde și nu au mai avut bani și pentru Eurovision’, a spus artistul pentru cancan.ro.

Mai mult, artistul crede că la fel se va întâmpla și anii ce urmează: „România nu e în concurs. Eu mă uit pe Youtube. E alegerea lor să nu transmită. Se plătește, e ca la fotbal. Ceva nu e în regulă însă. Am fost prin TVR și am auzit că nici în următorii ani nu vom mai participa. Ceea ce nu-i deloc normal.E o prostie. Așa au făcut și cu Cerbul de Aur. Și l-au distrus’.


Dan Manoliu, fostul șef al delegației, critică conducerea TVR

Dan Manoliu, fostul șef al delegației, critică conducerea TVR și decizia de a nu transmite Eurovision 2024. El este de părere că în fruntea televiziunii publice se află persoane care urăsc divertismentul.


„Dacă nu participăm, n-au mai cheltuit bani cu transmisia. Ce să le mai zic…Dacă asta e decizia lor… Cât timp or să fie anumiți oameni în conducere, nu vom mai participa. Aceștia urăsc divertismentul, asta e.

Participarea României ar fi costat vreo 200.000 de euro. Transmisia mai puțin…În ceilalți ani, semifinalele fără România au avut o audiență foarte slabă. Așa ar fi fost și acum’, ne-a spus Dan Manoliu.

Sursa foto: Facebook