Mihai Zmărăndescu a fost amenințat cu maceta, de un bărbat. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu l-a imobilizat pe individ, până la sosirea Poliției: „Copilul, soția și restul familiei au fost în mare pericol. Era agresiv și…”

 Miniosu Alexandra
.

Mihai Zmărăndescu susține că a fost amenințat cu maceta, de un bărbat. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a povestit îngrozit tot ce s-a întâmplat, fiind și acum în stare de șoc. Potrivit spuselor lui, invidividul respectiv i-ar fi amenințat familia sportivului, dar, din fericire, acesta din urmă a reușit să-l imobilizeze la pământ pe agresor, până la sosirea Poliției.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mihai Zmărăndescu și familia lui au trecut prin momente de groază când au fost amenințați de un bărbat cu maceta. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a povestit întreaga întâmplare, pas cu pas, și se pare că o situașie aparent banală a escaladat și totul a luat o turnură neașteptată. În ciuda agresivității individului, sportivul spune că l-a pus la pământ pe agresor, până ce autoritățile au ajuns la fața locului.

mihai-zmarandescu-1mihai-zmarandescu-1

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Citește și: Tavi Colen a trecut prin momente crâncene după despărțirea de Talisman. Iubita lui, Emma, i-a fost aproape: „Nu aveam unde să stăm, să dormim, bani să ne băgăm motorină. Au fost niște ani foarte grei, dar Dumnezeu ne-a ajutat”

Citește și: Oana Radu a dat petrecere de casă nouă: „Mi-am dorit să fiu alături de cei mai apropiați oameni din viața mea”. Cântăreața și-a cumpărat o vilă de lux după divorț

Citește și: Brigitte Pastramă susține că s-a mutat în Dubai pentru copiii săi: „Acolo nu există anturaje care să consume așa ceva, pedeapsa este capitală'. Cum e viața ei peste hotare

Mihai Zmărăndescu a fost amenințat cu maceta, de un bărbat

Mihai Zmărăndescu și familia lui se aflau la pensiunea lor, în clipa în care în peisaj a apărut o mașină condusă de un bărbat. Individul respectiv ar fi vrut să se deplaseze cu autoturismul la o fântână din apropierea locuinței, dar socrul lui Mihai Zmărăndescu i-ar fi sugerat să meargă fără mașină, deoarece pădurea este defrișată. De acolo, situația ar fi degenerat imediat.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a povestit că individul respectiv i-ar fi amenințat pe toți cu maceta, ducându-se țintă către portbagajul mașinii. Atunci, Mihai Zmărăndescu a intervenit rapid, de teamă că cei dragi sunt în pericol, și l-a imobilizat la pământ, până ce autoritățile și-au făcut apariția.

„Familia mi-a fost pusă în pericol de un individ cu o macetă! Nu se poate așa ceva. În calitate de sportiv, mi-am făcut datoria și l-am imobilizat pe individ până la sosirea organelor competente.

Copilul, soția și restul familiei au fost în mare pericol dacă nu eram pregătit în sensul acesta. Ce se întâmpla?! Poliția a venit și au găsit o macetă imensă, cu care urma să, citez: 'vă măcelăresc pe toți', a explicat Mihai Zmărăndescu, pe Facebook.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu l-a imobilizat pe individ, până la sosirea Poliției

Ajunsă la fața locului, Poliția ar fi descoperit în autoturismul agresorului o macetă, ascunsă în portbagaj. În plus, conform spuselor lui Mihai Zmărăndescu, nici de față cu polițiștii, individul nu ar fi încetat cu amenințările.

Totodată, Mihai Zmărăndescu a menționat că băiatul lui ar fi rămas cu o traumă după ce a fost martor al scenei șocante. De asemnea, și soția sa, cumnata și soacra s-au speriat.

„După ce mi-a amenințat familia cu maceta și după ce l-am imobilizat timp de 10 minute, până la apariția organelor competente, individul era agresiv în continuare și dorea escaladarea conflictului', a povestit fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton