Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, superbă la banchetul de clasa a opta. A purtat pantofi Valentino, iar rochia și geanta sunt semnate de părinții ei

 Ifrim Georgiana
.

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a absolvit clasa a opta și a arătat splendid la banchetul de sfârșit de an. Adolescenta de 14 ani a fost ajutată de părinți în privința ținutei și a părut desprinsă dintr-o revistă de modă. A purtat o rochie elegantă, pantofi Valentino și accesorii feminine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Iulia și Mihai Albu sunt divorțați de un deceniu, însă păstrează o legătură bună de dragul fiicei lor. Mikaela, în vârstă de 14 ani, a avut recent banchetul de sfârșit de gimnaziu, iar cei doi părinți s-au unit pentru a-i crea o ținută memorabilă. Criticul de modă s-a ocupat de rochie, iar geanta poartă semnătura tatălui ei.

mik14mik14

Citește și: Mihai Albu, primul Paște fără mama și fratele lui. De ce nu o va avea alături nici pe Mikaela, fiica lui: „Nu ne-am mai văzut de patru săptămâni”

Citește și: Ce relație are Mike, iubitul Iuliei Albu, cu fiica ei adolescentă: „Au mai avut neînțelegeri. Ea este la o vârstă destul de dificilă'. Mikaela are 14 ani

Citește și: Îl mai ții minte pe Micul Hercule? Cum arată și cu ce se ocupă Giuliano Stroe la 19 ani

Citește și: Zanni, reacție după ce s-a certat cu Cristi Mitrea, în direct, la Măruță: „Dacă te dai la duel cu mine, ne luăm la bătaie'/ L-a acuzat pe luptătorul MMA de violență domestică asupra Andreei Mantea

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, superbă la banchetul de clasa a opta

Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu se pregătește pentru examenul național, însă, până atunci, a trecut printr-un alt moment emoționant: banchetul de sfârșit de gimnaziu. Mikaela, o adolescentă superbă și care îi seamănă izbitor mamei ei, a purtat o ținută fără cusur, creată de părinții ei. Imaginile o surprind într-o rochie portocalie, cu broderii aurii și argintii.

Outfitul l-a accesorizat cu o geantă aurie semnată de tatăl ei, în valoare de 1500 de lei, dar și cu bijuterii rafinate. Pentru acest eveniment special, Iulia Albu i-a împrumutat fiicei ei o pereche de pantofi Valentino.

„A fost o seară pe care nu o voi uita prea curând. Am legat prietenii pentru o viață și am învățat să îmi întind aripile către viitor. Indiferent de ce va urma de acum înainte, vă mulțumesc tuturor. Am învățat multe de la voi și împreună cu voi. Începem un nou capitol. Promoția 2024 a Școlii Titu Maiorescu, lets do this! MIKA.

Îți mulțumesc, mami, pentru cea mai frumoasă rochie și bijuterii, m-am simțit ca o prințesă. Mulțumesc pentru pantofii tăi Valentino, pe care mi-am dorit mereu să îi port măcar o seară. Mulțumesc Cătălina și Andreea. Și mulțumesc, tati, pentru geanta asortată perfect la ținuta mea. Vă iubesc', a scris ea pe rețelele de socializare.

Iulia Albu, despre fiica ei: „Este o fată rebelă'

Iulia Albu a dezvăluit că are o relație strânsă cu fiica ei, dar care nu e lipsită de discuții aprinse. Adolescenta are o personalitate puternică și e o fire destul de rebelă.

„Ne înțelegem foarte bine, ne certăm foarte aprins, când e cazul. Are convingeri proprii și este un lucru bun acesta, dar, câteodată, convingerile noastre nu sunt aceleași. Eu sunt o mamă protectivă, care își dorește ca fiica ei să crească, să învețe, să facă niște lucruri într-o anumită ordine, iar ea bineînțeles, având 13 ani, este o fată rebelă', spunea în 2023 Iulia Albu pentru Playtech.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton