Mike Diamondz, despre presupusa idilă cu Anna Lesko: „Nu știam că e căsătorită”

 Ifrim Georgiana
.

Mike Diamondz, despre presupusa idilă cu Anna Lesko. În urmă cu câțiva ani, cei doi artiști au fost implicați într-un scandal legat de infidelitate. La acea vreme, cântăreața din Republica Moldova era acuzată că a avut o relație exatraconjugală cu producătorul muzical. Cei doi au fost surprinși în ipostaze extrem de apropiate, însă au negat existența unei idile. Acum, Mike Diamondz a făcut o serie de declarații despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între el și frumoasa artistă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2019, Anna Lesko a anunțat că divorțează de Adrian Neniță, cel care i-a fost soț timp de opt ani. La acea vreme, se specula că motivul separării este infidelitatea artistei. Aceasta ar fi fost surprinsă sărutându-se cu Mike Diamondz în club, cei doi pârând extrem de intimi. Imediat după apariția în presă a acestor informații, producătorul muzical susținea că nu a existat o relație între el și Anna Lesko, însă mărturisea că există destulă chimie între ei cât să se aprindă oricând scânteia. La 3 ani distanță, Mike Diamondz a făcut noi declarații despre ceea ce s-a petrecut atunci.

ann-9ann-9

Mike Diamondz, despre presupusa idilă cu Anna Lesko. Producătorul a mărturisit că are fantezii cu cântăreața din Republica Moldova, însă acestea se rezumă strict la o colaborare muzicală. Mai mult decât atât, se pare că acesta n-ar fi știut că artista este căsătorită atunci când a avut loc întâlnirea din club.

Citește și: Mike Diamondz, despre relația cu Ana Lesko:”Soarta a decis ca lucrurile să rămână aşa”

Citește și: Anna Lesko a depășit despărțirea de tatăl fiului ei! „Am avut momente când am clacat”.Ce se întâmplă acum în viața artistei

Citește și: Atentatul de la Istanbul a fost comis de o femeie.6 oameni au murit și 81 sunt răniți

Citește și: Actrița Monica Fermo a murit. De 30 de ani devenise călugăriță:„Mulţumesc lui Dumnezeu că drogurile şi crima nu existau pe vremea aceea, că le-aş fi împlinit şi pe acelea'

Mike Diamondz, despre presupusa idilă cu Anna Lesko

Invitat în emisiunea „Bărbați vs Femei', producătorul a susținut că între el și Anna Lesko nu a existat o relație de natură amoroasă. Se pare că acesta nu știa despre mariajul artistei, susținând că, în alte circumstanțe, lucrurile ar fi stat cu mult diferit.

„Nu a fost nicio chestie amoroasă între mine și Anna Lesko. Idilele astea sunt în capul nostru, cel puțin în capul meu. Eu nici nu știam că e căsătorită. E căsătorită? Atunci, la acel moment, era căsătorită? Era o relație. Dacă era căsătorită, era altă poveste. Era într-o relație, ne-am întâlnit în club', a susținut Mike Diamondz.

„Am fantezii cu Anna Lesko'

Deși presupusa idilă dintre cei doi a avut loc în urmă cu trei ani, Mike Diamondz nu se sfiește să recunoască că este fermecat de senzualitatea cântăreței din Republica Moldova. Mai mult, acesta își dorește să-i producă o piesă Annei Lesko, fiind una dintre fanteziile sale.

Mike Diamondz a descris întâlnirile cu artista drept un „joc', mărturisind că Anna Lesko este o profesionistă când vine vorba de arta seducției.

„Muzical vorbind, am fantezii cu Anna Lesko, îmi doresc să îi produc o piesă. Ca artist e foarte senzuală. Senzualitatea asta se extinde, nu doar în muzică. Și când ne vedem. Eu intru în joc. E profesionistă, e o femeie dulce', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton