Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au logodit

 Revista VIVA
.

Actrita si cantareata americana Miley Cyrus (19) s-a logodit cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth (22), cu care are o relatie de trei ani.

„Sunt foarte fericita ca m-am logodit si abia astept sa am o viata lunga si fericita alaturi de Liam”, a declarat Miley Cyrus pentru revista People.

Liam Hemsworth a cerut-o de sotie pe Miley Cyrus pe 31 mai si i-a oferit un inel cu un diamant de 3,5 carate.

Cei doi s-au cunoscut in 2009, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul „The Last Song” in care erau chiar protagonistii unei povesti de dragoste! Scenariul s-a transpus insa repede si in realitatea lor personala, Miley si Liam indragostindu-se unul de celalalt.

In august 2010 au anuntat ca se despart, dar dupa cateva saptamani au revenit asupra deciziei si de atunci s-au dovedit a fi un cuplu stabil.

Miley Cyrus a devenit cunoscuta gratie serialului „Hannah Montana”, in care a interpretat rolul principal. Tanara figureaza in topul celor mai bogati adolescenti de la Hollywood cu o avere ce depaseste 120 milioane dolari. Liam Hemsworth a debutat cu un rol in serialul „Neighbours”, iar cel mai nou film in care poate fi vazut este The Hunger Games”.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton