Minodora, în lacrimi înainte de Paște: "Mama este internată de 18 zile, a fost ceva grav"

 Dumba Gabriela
.

Minodora trece prin clipe extrem de grele, înainte de Paște. Cântăreața se află la Timișoara, acolo unde mama ei este internată de 18 zile și a dezvăluit că starea acesteia a fost una extrem de gravă. Minodora spune că ce a fost mai greu a trecut și speră că mama ei își va reveni cât mai repede.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Minodora trece prin momente foarte grele, chiar în ajunul Sărbătorilor Pascale. Mai precis, Mica, așa cum obișnuiește să-i spună mamei sale, are probleme grave de sănătate.

media-139430018207302200media-139430018207302200

Mama Minodorei, internată de 18 zile în spital

„Mama e internată în spital, așteptăm să se facă bine. A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea și de durată, din ce observăm.

Sunt deja 18 zile de când este internată. Sunt la Timișoara, împreună cu sora mea și zi de zi așteptăm', a declarat Minodora pentru Impact.ro.

Citește și: Cum și-a cunoscut Celia soțul și cum a fost cerută în căsătorie:„Pentru el, era prima dată în viață când…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice:„Niciodată să nu spui niciodată’ 

Minodora este nevoită să plece de la spital la concert

Minodora este nevoită să urce pe scenă mâine, pentru a respecta un contract încheiat înainte ca mama ei să ajungă la spital.

„Nu văd nimic altceva în fața ochilor, nu-mi arde de nimic. Nu am mai luat spectacole, am însă mâine unul, nu l-am anulat și va trebi să merg să cânt, deși sunt într-o stare nu prea grozavă', a mai spus Minodora.

Minodora a fost tot timpul susținută de mama ei

Minodora este extrem de apropiată de mama sa, care a susținut-o tot timpul în carieră.

„Plângeam amândouă. Mica se zbătea. Ea nu avea de unde să dea. Mama împrumuta bani ca eu să pot merge la spectacole. Îmi lua costumații de la un prieten care avea magazin second-hand.

Mâncam doar eu un sendviș. S-a zbătut mult pentru mine. M-am chinuit de la 14 ani să mă lansez. Mama m-a ambiționat mereu, și pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Chiar dacă eram mai sărăcuțe, nu am permis nimănui să ne trateze de sus', ne-a mai spus artista.

Pentru a-și putea ajuta familia, Minodora a muncit încă de la vârsta de 14 ani, reușind să se angajeze la un restaurant. Seara cânta, iar a doua zi mergea la liceu, nu de puține ori adormind cu capul pe masă.

Minodora a fost la un pas de o boală gravă

Minodora s-a luptat din greu cu kilogramele. Nu de mult, artista a hotărât să-și facă operație de mișcorare a stomacului, pentru un mic ajutor în întâmpinarea noului său stil de viață. A reușit să dea jos mai bine de 30 de kilograme. Aceasta a fost atenționată că era la un pas să facă diabet.

„Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine', a povestit cântăreața, luni, în cadrul emisiunii 'Acces Direct'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton