Minodora și-a decorat casa pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce cadou a primit de la soțul ei: „Atât de mult te iubesc!”

 Ifrim Georgiana
.

Minodora și-a decorat casa pentru Ziua Îndrăgostiților. Artista și soțul ei, Liviu, trăiesc o poveste de dragoste de 19 ani. Pentru că se apropie ziua în care se celebrează iubirea, aceasta și-a umplut casa de decorațiuni și a primit cadoul în avans. Cu această ocazie, Minodora i-a făcut o adevărată declarație de dragoste partenerului ei. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Minodora și Liviu sunt căsătoriți de aproape două decenii. Recent, artista susținea că ea și soțul ei intenționează să-și reînnoiască jurămintele și să cheme un preot care să sfințească verighetele cumpărate special pentru această ocazie. Cântăreața și-a dorit să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților așa cum se cuvine, motiv pentru care spune că și-a umplut casa de ornamente romantice. De la soțul ei, Minodora a primit un colier, căci pe 1 martie este și ziua de natere a acesteia.

min-9min-9

Minodora și-a decorat casa pentru Ziua Îndrăgostiților. Artista și soțul ei s-au întâlnit într-un studio, în urmă cu aproape 20 de ani. La acea vreme, cei doi lucrau împreună pentru un album, pasiunea pentru muzică fiind cea care i-a unit din primul moment. Pentru că împlinesc curând 20 de ani de căsnicie, aceștia au hotărât să-și reînnoiască jurămintele de dragoste și să-și achiziționeze verighete noi.

Citește și: Cum se menține în formă Minodora, după operația de micșorare a stomacului: „Reușesc să-mi stopez apetitul…”

Citește și: De ce vrea Minodora să cheme preotul acasă, după 19 ani de căsnicie: „În februarie, de Valentine’s Day…”

Citește și: Oana Roman regretă scandalul cu Marius Elisei. Ce a mărturisit, cu lacrimi în ochi: 'A fost totul greșit. Îmi cer scuze…'

Citește și: Rihanna este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă în timpul show-ului din finala Super Bowl 2023

Minodora și-a decorat casa pentru Ziua Îndrăgostiților

Indiferent de sărbătoare, cântăreața își decorează casa și o încântă ideea de a-și remaneja permanent spațiul. Pentru că este luna dragostei, Minodora a ales niște ornamente roșii și în formă de inimă, transformându-și complet locuința.

„Întotdeauna e așa la mine, cântă și păsărelele. Mi le-am achiziționat ca să am primăvară în casă tot timpul. Am pregătit un pic de roșu, inimioare! Luna dragostei e o lună importantă pentru mine, dar și luna martie. Sunt decorațiuni pe care le am de ani de zile, dar în fiecare an cumpăr câte ceva, nu tot odată. Nu mă plictisesc de casa mea niciodată', a mărturisit cântăreața, la Antena Stars.

„Am primit ce mi-am dorit de la soțul meu'

Liviu i-a dăruit soției sale, Minodora, un colier pe care și-l dorea de mai multă vreme. Pe 1 martie, artista va împlini 45 de ani, așa că bijuteria este un cadou în avans. Cântăreața este nerăbdătoare să-și sărbătorească ziua de naștere, mărturisind că soțul ei este într-o continuă căutare de cadouri.

 „Am primit ce mi-am dorit de la soțul meu, un colier superb pe care am pus eu ochii de mult și nu mă așteptam. Pe 1 martie e ziua mea de naștere, împlinesc 45 de primăveri și sunt mult mai entuziasmată de cei voi primi de ziua mea, este în căutare, acum achiziționează, caută să vină cât mai repede, să se încadreze cu 1 martie, cu ziua mea de naștere, un microfon cu care o să cânt, cu care o să-mi suțin concertele, dar e ceva foarte bun ca și calitate', a mai adăugat ea.

„Atât de mult te iubesc'

Minodora i-a făcut o declarație de dragoste partenerului ei de viață. Artista și-a lăsat latura romantică la iveală și i-a transmis lui Liviu cât de mult îl iubește.

„Papi meu, tu știi că ești pentru mine umărul pe care mă pot sprijini, pe care pot pune capul, îmchide ochii și răsufla liniștită. Ești persoana de care am nevoie toată viața mea, până voi închide ochii. Și pentru că am pierdut deja o persoană dragă, pe mama mea și este groaznic de dureros în interior, atât de mult însemni pentru mine, încât îmi doresc ca eu să plec prima din această lume și să rămâi tu să te ocupi de băiat, să nu fie invers, pentru că pe mine doar moartea ne va despărți. Atât de mult te iubesc!', i-a transmis artista soțului ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton