Mioara Roman a ajuns, din nou, la spital. Oana Roman: „E din ce în ce mai fragilă. A fost o noapte grea...”

 Calin Maria Bianca
.

Mioara Roman a ajuns, din nou, la spital. Ce spune Oana Roman despre starea ei de sănătate. Oana Roman traversează un moment destul de greu acum, asta fiindcă mama ei a ajuns de urgență pe mâinile medicilor chiar în miez de noapte. Din păcate, vedeta nu se afla în București, astfel că toată noaptea a stat la telefon cu medicii, până când starea Mioarei Roman a fost stabilă. Acum, Oana Roman a plecat direct către spital, însă și-a ținut și fanii la curent cu problemele din viața ei. Iată cum se simte mama ei acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a ajuns de mai multe ori la spital în ultima perioadă, semn că problemele de sănătate pe care le are se accentuează de la o zi la alta. Deși este internată într-un centru de recuperare din Snagov, acolo unde are parte de îngrijire medicală non-stop, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns de mai multe ori de urgență la spital, ceea ce duce pe toată lumea cu gândul că nu este deloc bine.

roman7-3roman7-3

Citește și: De ce are Mioara Roman are poprire pe pensie, deși e internată în azil, bolnavă de Parkinson. Ce sumă uriașă are de achitat: „Restanța totală fiind…”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată de urgență. Oana Roman: 'Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți'

Citește și: Liviu Vârciu a fost oprit de Poliția Rutieră și amendat în trafic pentru depășirea vitezei: „Trebuia să-mi iau un tractor…”

Citește și: Dana Budeanu îi ia apărarea lui David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial din Japonia: „Voi, tot nimeni! Culcați-vă!”

Mioara Roman a ajuns, din nou, la spital

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, unde se bucură de o mare comunitate, cu care împărtășește atât lucrurile bune, cât și pe cele mai puțin plăcute, cum a fost de data aceasta. Încă de la primele ore ale dimineții, le-a dezvăluit fanilor că a avut parte de o noapte grea, în care a vorbit cu medicii la telefon, asta după ce mama ei a ajuns din nou la spital din cauza problemelor de sănătate.

'A fost o noapte grea. Mama nu s-a simțit bine și eu am stat la telefon cu doctorii toată noaptea. Acum e stabilă și deși nu am dormit decât câteva ore, plec spre casă pentru că trebuie să mă duc la ea la spital.', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Ce spune Oana Roman despre starea ei de sănătate

Din fericire, starea de sănătate a Mioarei Roman este mai bună acum, din spusele fiicei sale, însă în continuare este destul de slăbită. Oana Roman a declarat că pe zi ce trece, mama ei este din ce în ce mai fragilă, iar cea mai mare durere este faptul că ea nu poate face nimic pentru ca cea care i-a dat viață să fie bine și din punct de vedere al sănătății.

'Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea as da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu sta în puterea mea decât sa lupt pt ea pana la capăt. Doamne ajuta!„, a continuat Oana Roman.

Oana Roman: 'Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama'

Oana Roman se ocupă foarte mult de mama sa, astfel că are grijă să aibă cele mai bune condiții la azilul unde este internată. Mioara Roman este îngrijită foarte bine, însă cu toate astea, problemele de sănătate nu o țin departe de spital. Deși fiica sa depune tot efortul și o vizitează constant, din păcate, nu poate face vreo minune care să o facă din nou sănătoasă din toate punctele de vedere.

Câteodată sunt și zile grele și momente când simt ca ma copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparenta și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. Când sunt fericita se vede, când îmi e greu va spun. Am opinii și libertatea de a fi eu , de a gândi liber, de a fi asa cum simt, de a decide asa cum vreau. Anii ăștia au fost grei deși cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare ca nu pot face minuni pt mama. ', a concluzionat vedeta pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton