Mioara Roman a fost înmormântată cu perle la gât. Oana Roman i-a ales și cumpărat ținuta: „A fost îmbrăcată elegant, cu…”

 Miniosu Alexandra
.

Mioara Roman a fost înmormântată cu perle la gât. Fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă ieri, 26 februarie, pe ultimul drum. Aceasta s-a stins din viață vineri, 23 februarie, la vârsta de 83 de ani. De la funeraliile ei nu au lipsit, bineînțeles, fiicele ei, Catina și Oana Roman, iar cea din urmă i-a ales ținuta mamei sale. Regretata jurnalistă a fost înmormântată în haine noi și a fost machiată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a fost înmormântată ieri, pe data de 26 februarie 2024. Fosta soție a lui Petre Roman a fost îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un colier de perle la gât. Fiica ei, Oana Roman, a fost cea care i-a ales și cumpărat ținuta, potrivit spuselor Gabrielei Lucuțar sau „Regina Întunericului', cea care s-a ocupat de organizarea înmormântării regretatei vedete.

coliva-cu-foite-de-aurcoliva-cu-foite-de-aur

Ieri a fost o zi tristă pentru familia Roman. Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de toți apropiații ei, în frunte cu familia sa. Fiicele ei, Oana și Catinca, au fost distruse de durere, dar și-au găsit puterea pentru a-i face o înmormântare cum se cuvine mamei lor. Fosta soție a lui Marius Elisei a fost cea care i-a ales și cumpărat ținuta Mioarei Roman, o rochie neagră și pantofi, dar a avut și perle la gât.

Citește și: Pepe, alături de Oana Roman la înmormântarea Mioarei Roman. Artistul a fost însoțit de părinții lui

Citește și: De ce nu a mers Petre Roman la înmormântarea Mioarei Roman: „Ar fi fost nobil din partea lui, dar a spus că…”

Citește și: Maria Dinulescu, sfaturi pentru românii care vor să investească în imobiliare, în Dubai: „Și dacă ai avea 250.000 euro cash nu ți-aș recomanda să cumperi ceva vechi într-o zonă acceptabilă, pentru că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Silvia Chifiriuc. Soția lui Petre Roman a fost recent operată: „De-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care…'

Mioara Roman a fost înmormântată cu perle la gât

Potrivit spuselor Gabrielei Lucuțar, Mioara Roman a fost machiată înainte să fie înmormântată. Tot ea a mai dezvăluit că inclusiv coliva a avut perle pe ea.

„Este îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât. Și coliva are perle. Oana a cumpărat rochia și pantofii. A fost îmbrăcată elegant, cu haine noi, am machiat-o frumos', a afirmat prietena Oanei Roman, Gabriela Lucuțar, pentru Playtech.

Marele absent de la de la slujba de înmormântare a Mioarei Roman a fost chiar fostul ei soț, Petre Roman. Nici nepoata ei, Calina, nu a fost prezentă, dar nici Marius Elisei, fostul partener al Oanei Roman.

Mioara Roman a avut colivă cu perle și foiță de aur la înmormântare

Oana Roman povestea că a visat-o pe mama ei, Mioara Roman, cu câteva ore înainte de înmormântare. Vedeta s-a afișat la slujbă extrem de tristă, îmbrăcată în negru, iar lacrimile îi curgeau șiroaie pe obraji.

La fel ca la orice slujbă de înmormântare, și la cea a Mioarei Roman s-a împărțit colivă. Spre deosebire de altele, însă, această colivă era este acoperită cu o foiță de aur de 24 karate și avea perle.

Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman

Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman și nici nu a trimis o coroană de flori, drept omagiu pentru cea care i-a fost familie timp de zece ani. Ieri au avut loc funeraliile Mioarei Roman și se pare că Marius Elisei nu a putut trece peste resentimente și a ignorat total acest eveniment trist. Bărbatul nu a fost alături de fosta soție, în ziua în care și-a înmormântat mama și nici măcar alături de fiica lui, care și-a condus bunica pe ultimul drum.

Marius Elisei, cel cu care Oana Roman s-a căsătorit în 2014 și de care a divorțat în urmă cu trei ani, nu a considerat potrivit să aprindă o lumânare la căpătâiul Mioarei Roman sau să o conducă pe ultimul drum. Ieri, în timpul funeraliilor fostei soacre, Marius Elisei a fost surprins de cancan.ro în oraș, cu actuala iubită. Cei doi se țineau de mână și se îndreptau spre apartamentul în care locuiesc

Sursă foto: Facebook, Libertatea (Dumitru Angelescu)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton