Mioara Roman trece printr-o nouă operație. Oana Roman, despre starea mamei sale: „Va fi complicat”

.

Mioara Roman trece printr-o nouă operație. Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns din nou la spital și se pare că, în ultima perioadă, starea de sănătate a acesteia s-a deteriorat. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a anunțat că mama sa va fi supusă unei intervenții chirurgicale, în cursul zilei de astăzi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Anul acesta, Mioara Roman a fost internată în spital de patru ori. Aceasta se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, iar fiica ei îi este alături și face tot posibilul să-i fie bine. Fosta soție a lui Petre a fost diagnosticată cu diabet, Parkinson dar și reumatism. Mai mult, aceasta a trecut prin două intervenții chirurgicale. Medicii i-au scos colecistul, după care un lipom infectat. Oana Roman a anunțat că, în cursul zilei de astăzi, mama sa va trece printr-o nouă operație destul de „complicată’.


Mioara Roman trece printr-o nouă operație. De fiecare dată când mama sa s-a simțit rău și a ajuns la spital, Oana Roman și-a îndemnat urmăritorii să se roage pentru cea care i-a dat viață.

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Care este starea ei de sănătate:'Facem tot ce putem…'

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a ajuns de urgență la spital. Oana Roman:„Am putut pleca liniștită’


Citește și: Jesica Zamfir, câștigătoarea sezonului 4 Masterchef, trăiește o adevărată dramă. Ce boală are fiul ei:'Primul diagnostic m-a pus la pământ'

Citește și: De ce s-a despărțit Andreea Raicu de unul dintre iubiții ei:'Mi se pare o lipsă de respect'

Mioara Roman trece printr-o nouă operație

Pe contul său de Instagram, Oana Roman le-a transmis urmăritorilor că merge la spitalul unde este internată mama sa. Mioara Roman va fi operată în cursul zilei de astăzi. Fiica acesteia nu a oferit detalii despre această intervenție, susținând, în schimb, că va fi „destul de complicată’.


„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!’, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei din mediul online.

„Mama are, la vârsta ei, diverse probleme de sănătate’

Mama Oanei Roman se confruntă de ceva vreme cu mai multe probleme de sănătate. Aceasta are nevoie în permanență de ajutor, deoarece nu-și mai poate folosi mâna dreaptă. Oana Roman a decis să o interneze într-un centru de lux pentru vârstnici.


„Mama are, la vârsta ei, diverse probleme de sănătate, din păcate. Este la un centru unde este foarte bine îngrijită și face ceea ce are nevoie zilnic, partea de recuperare: gimnastică, kinetoterapie, masaj. Are o pareză completă la mâna dreaptă și nu o mai poate folosi absolut deloc. Aceste lucruri sunt imposibil de făcut acasă. Centrul e un hotel de patru stele, super luxos, a declarat Oana Roman într-o emisiune.


„Degenerările neuronale nu stau pe loc’

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate ale mamei sale.

„Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme care țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege. A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga’, a povestit Oana Roman în direct la PRO TV.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!