Soțul Mariei Ciobanu a ajuns la spital după ce s-a lovit la cap. Cum se simte acum Mircea Cîmpeanu: „S-a împiedicat în curte. Are probleme...”

.

De aproximativ două luni, Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu au revenit pe meleagurile românești, după șase ani petrecuți în America, departe de casă. Zilele trecut, soțul artistei a suferit un accident casnic, în urma căruia s-a lovit la cap și a fost internat de urgență la spital. Ionuț Dolănescu a povestit nefericita întâmplare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


În 2017, Maria Ciobanu a fost diagnosticată cu o formă acută de astm, susținând, la acea vreme, că afecțiunea de care suferă ar fi putut fi provocată de fumul de țigară inhalat la petrecerile la care a cântat de-a lungul timpului. Artista a decis să facă o schimbare și s-a mutat în America, unde climatul era mai potrivit pentru tratarea bolii sale.

Citește și: Ce relație există între Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, iubirile lui Ion Dolănescu. Dragoș Dolănescu a dat cărțile pe față. Mesajul pentru mama fratelui lui, Ionuț Dolănescu: „I-am apreciat dintotdeauna vocea de aur'


Citește și: Ion Dolănescu a ținut-o la distanță pe Maria Ciobanu de fiul lor, Ionuț, după ce relația lor s-a încheiat. Dragoș Dolănescu: „Tata mi-a povestit că a vrut să mă ia de la mama, pentru că ea, pe atunci, era studentă, nu avea bani'

Citește și: Cine este Andreea Perețeanu de la Asia Express 2024. Sora lui Carmen Negoiță are o afacere de succes

Citește și: Alexia Eram, surprinsă de paparazzi în compania fostului iubit al Annei Lesko, după destrămarea relației de 8 ani cu Mario Fresh. Cine este Liviu Moreanu


Soțul Mariei Ciobanu a ajuns la spital după ce s-a lovit la cap

Dorul de casă i-a adus pe Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu înapoi pe meleagurile noastre. Din nefericire, zilele trecute, soțul artistei a alunecat în curte și s-a lovit în zona capului. Familia l-a internat de urgență în spital, unde a primit îngrijiri medicale.

„Mulțumim bunului Dumnezeu, mama este sănătoasă! În schimb, soțul mamei are probleme de sănătate. Zilele trecute, s-a împiedicat în curte, a alunecat și s-a lovit la cap. Dânsul a fost baschetbalist, este o persoană de vreo 2 metri, vă dați seama…’, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Cancan.


Cum se simte acum Mircea Cîmpeanu

Tot fiul artistei spune că Mircea Cîmpeanu se simte bine în acest moment și este în afara oricărui pericol.

„Acum se simte bine. Este în afara oricărui pericol, ca să spun așa’, a adăugat Ionuț Dolănescu.

Vara trecută, soțul Mariei Ciobanu a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, în care i-au fost montate mai multe stenturi. Acesta a fost și motivul pentru care artista și-a anulat vizita în România.


Și Camelia, sora lui Ionuț Dolănescu, a venit în România

Camelia, sora lui Ionuț Dolănescu, a venit din Los Angeles în România și urma să aibă loc o reuniune de familie. Pentru că Mircea Cîmpeanu s-a recuperat ușor, planurile nu au fost anulate. De când s-a întors în țară, Maria Ciobanu petrece mult timp cu nepoții și a fost ofertată de organizatorii de spectacole. Din păcate, artista nu a putut onora invitațiile.

„Mama mai vine pe la mine, se mai joacă cu ăștia mici ai mei. Am avut bucuria să o am la festivalul tatălui meu. Am urcat-o pe scenă pentru bucuria publicului. Ne sunase un domn pentru un festival la Constanța, dar, din păcate, vârsta își spune cuvântul, mama are 87 de ani’, a mai spus Ionuț Dolănescu.

Sursa foto: Facebook