„Mona Segall nu se simte bine. Loviturile sub centură dor cel mai tare”. Mircea Radu, despre plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Chefi la Cuțite

 Ifrim Georgiana
.

Mircea Radu a comentat plecarea celor trei jurați – Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea – de la „Chefi la cuțite', formatul care i-a consacrat în lumea televiziunii. Prezentatorul TV a subliniat o parte dintre consecințele acestei decizii, fiind de părere că Mona Segall a avut parte de o „lovitură sub centură', chiar înainte de începerea filmărilor pentru următorul sezon al show-ului culinar. Iată mesajul lui Mircea Radu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o săptămână, Antena 1 a anunțat că pregătește un nou juriu pentru emisiunea „Chefi la cuțite', după plecare lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Potrivit unui comunicat de presă, cei trei bucătari au refuzat să mai participe la filmările pentru noul sezon al show-ului culinar, invocând starea de oboseală. Mona Segall, producătoarea emisiunii, s-a arătat surprinsă de decizia acestora, căci nu ar fi existat, până la acel moment, plângeri legate de programul extenuant. Mircea Radu, cu o carieră de peste 30 de ani în televiziune, a comentat impactul demisiei în grup asupra formatului de la Antena 1 și este de părere că Mona Segall a avut parte de o „lovitură sub centură'.

mi10-1mi10-1

Citește și: Reacțiile internauților după ce Janni Alexandridis a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 12: „Cea mai reușită finală dintre toate de până acum”

Citește și: Janni Alexandridis, prima reacție după ce a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 12: „A fost cea mai grea experiență din viața mea. Sunt recunoscător pentru asta, dar…'

Citește și: Doina Teodoru, despre momente dificile din relația cu Cătălin Scărlătescu, după 3 ani împreună: „Am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu. Ne-am aruncat…'

Citește și: Ce decizie a luat instanța în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că…”

Mircea Radu, despre plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Chefi la Cuțite

Pe contul personal de Facebook, Mircea Radu a publicat un mesaj referitor la plecarea celor trei jurați de la Antena 1. Prezentatorul TV a catalogat decizia drept „o lovitură sub centură' pentru Antena 1, dar și pentru Mona Segall, care resimte, din plin, consecințele demisiei în grup.

 „Plecarea celor trei chefi e încă știre; s-a intrat în faza de presupuneri. Da, e o lovitură dată Antenei, probabil la fel de grea ca și pentru Pro, acum câțiva ani. Îi pârjolește grila de programe și, mai presus, o rupe la orgoliu pentru că televiziunile trăiesc și din asta, știu emisii făcute din ambâț nu că erau necesare.

Nici Mona Segall nu se simte bine, loviturile sub centură dor cel mai tare. Îi va fi și mai rău pentru că Nimeni nu e de neînlocuit' e o vorbă falsă, toxică și tristă ca moartea, care nu se aplică la prezentatori TV; cei trei erau sarea și piperul showului, iar producătoarea cunoaște asta mai bine ca oricine.

Pentru chefi, nimic nu va mai fi din ce a fost. Dar ei sunt băieți mari, au călcat pedala până la fund, la viteza asta nu mai există nuanțe, va fi sau nu va mai fi deloc. Niciodată.

Dar noi, telespectatorii, unde suntem in povestea asta? Păi unde să fim, pe canapea, în fața televizorului; nu ne întrebăm nici ce fac, nici unde se duc, nici de ce au plecat chefii de la A1 – e posibil să tresărim la întrebarea pe câți bani s-or fi ușchit de-acolo?' dar numai un pic.  Tot ce vrem este umplerea locului rămas gol cu emisii puternice și staruri. Pentru că noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup', a scris prezentatorul TV, pe rețelele de socializare.

Mona Segall: „Aceste decizii nu pot fi remediate într-o lună de zile'

În comunicatul de presă de la Antena 1, Mona Segall a transmis un mesaj referitor la plecarea lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite'. Producătoarea s-a arătat surprinsă de motivul invocat de cei trei, ținând să sublinieze că decizia lor impactează o echipă formată din 150 de oameni, iar efectele nu pot fi remediate într-o lună, adică până la filmările următorului sezonului.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile', a transmis producătoarea, într-un comunicat de presă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton