Mircea Rednic, prima imagine după ce a suferit un infarct și a fost operat pe cord. Care e starea lui de sănătate: „Se simte...”

 Ifrim Georgiana
.

Mircea Rednic, prima imagine după ce a suferit un infarct și a fost operat pe cord. Miercuri dimineață, Mircea Rednic a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord, după ce a fost a suferit un infarct în timpul meciului cu FCSB. După ce a ieșit din sala de operație, antrenorul a fost vizitat la spital de Călin Bibarț, primarul orașului Arad, care a oferit noi detalii despre starea de sănătate a acestuia. Iată cum se simte și cum arată Mircea Rednic!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mircea Rednic, prima imagine după ce a suferit un infarct și a fost operat pe cord. Săptămâna trecută, Mircea Rednic a suferit un infarct în timpul meciului cu FCSB și a decis să efectueze un control de specialitate. Medicii i-au transmis că trebuie să se opereze de urgență, ceea ce s-a și întâmplat în cursul zilei de miercuri, când antrenorului i-a fost montat un stent la inimă. Imediat după ce a ieșit din sala de operație, Mircea Rednic a fost vizitat de primarul orașului Arad, care a publicat, în mediul online, o fotografie cu acesta. Antrenorul le-a transmis fanilor că se simte bine și intenționează să-și reia activitatea pe teren, în cel mai scurt timp.

mi9-4mi9-4

Citește și: Mircea Rednic a făcut infarct în timpul unui meci și a fost operat de urgență, pe inimă: „Medicii au decis să-i monteze un stent'. Cum se simte antrenorul

Citește și: „Spre dimineață a spus că nu are aer. Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă”. Colega de salon a Alexandrei, tânăra gravidă din Botoșani care a decedat, dezvăluiri cutremurătoare

Citește și: Andreea Bălan, replică neașteptată pentru Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show: „Martalog bătrân ce ești”. Ce a făcut-o să răbufnească

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe împlinește 15 ani. Ce-și dorește adolescentul de ziua lui de naștere: „Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui nu. Încă așteaptă…'

Mircea Rednic, prima imagine după ce a suferit un infarct și a fost operat pe cord

La câteva ore după ce a fost operat pe cord, în mediul online, a apărut prima imagine cu Mircea Rednic. Prin intermediul postării făcute de Călin Bibarț, antrenorul le-a transmis fanilor că recuperarea decurge cât se poate de bine și intenționează să se reîntoarcă, curând, pe terenul de fotbal.

„I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, de îndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la apelurile telefonice primite!', a scris Călin Bibarț, primarul din Arad, pe Facebook.

Mircea Rednic a suferit un infarct în timpul meciului cu FCSB

Vineri, în timpul meciului dintre UTA Arad și FCSB, Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de a echipei UTA.

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!’, scriu reprezentanții echipei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton