Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli. Cine sunt noile personaje: „Am multă energie și idei. Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni”

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Mirela Retegan a anunțat că a refăcut Gașca Zurli și urmează să plece cu noii actori în turneu. În imaginile făcute publice se pot observa și personajele care vor aduce aduce de acum înainte zâmbetul pe fețele micilor spectatori.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii martie, Gașca Zurli a rămas fără trei membri, după ce Vero Căliman (Fetița Zurli), Ionuț Varodi („bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina („Truli) și-au anunțat retragerea. Ionuț Varodi a fost destul de vocal după încheierea colaborării și a îndreptat mai multe săgetăți înspre Mirela Retegan. În acest timp, fondatoarea trupei a găsit noi colaboratori și a anunțat un turneu de amploare, pe contul ei de socializare.

f-1f-1

Citește și: Mirela Retegan, primele declarații despre destrămarea trupei Gașca Zurli și acuzațiile actorilor care au demisionat: „Anul 2024 a venit cu provocări mari”

Citește și: Cine este Vero Căliman, actrița care a făcut parte din Gașca Mirelei Retegan: „Fetița Zurli mi-a adus vindecare. Tata a murit când aveam eu 7 ani”

Citește și: De ce George Burcea nu va mai juca în celebrul serial Wednesday: „Am decis să nu mai fac parte din sezonul 2, din motive…'

Citește și: Margherita de la Clejani, revenire spectaculoasă pe scenă, la un eveniment în Londra. A cântat în duet cu mama ei, Viorica: „Îmi pare bine că și-a revenit'

Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli și anunță un turneu de amploare

După demisiile celor trei actori de bază, Mirela Retegan a început să caute noi colaboratori care să dea viață personajelor Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli. Se pare că Gașca Zurli are deja o nouă formulă, iar un turneu de amploare se va desfășura în următoarea perioadă. Noii membri s-au reunit în cursul zilei de ieri și au realizat o ședință foto, astfel că am avut ocazia să-i cunoaștem.

„Începem cel mai mare turneu din România – 269 de orașe în care vom duce bucuria zurli, cu Codlea și Săcele. Urmează Adjud, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Bumbești Jiu. Am făcut Zurli din dragostea mea imensă, pentru copii, din nevoia de a dezvolta o industrie în care nu se întâmpla aproape nimic, atunci când Maya era mică.

Am vrut, ca toți părinții, ceea ce e mai bun și frumos pentru copilul meu. Și am făcut. Și l-am împărțit cu toți părinții. Astăzi Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni, care știu și pot să facă lucruri pentru copii.

În ceea ce mă privește, am încă multă energie și multe idei. Cunosc foarte bine nevoile copiilor și știu cum să aduc povestea și jocul în procesul lor de creștere și educație. Am pregătit sute de oameni să facă asta.

Focusul meu în perioada următoare e pe crearea de povești noi, descoperirea de noi talente, pregătirea noilor colaboratori.

Urmăriți paginile noastre oficiale! Calendarul evenimentelor se construiește pas cu pas, în funcție de săli, distanțe, disponibilități. Punem în vânzare primele bilete.

Din fericire, în orașele mai mici, cheltuielile de deplasare, chirii, organizare sunt mai mici – așa că am putut să ajustăm și prețurile.

Echipa Zurli lucrează de zor la pregătirea celui mai mare turneu din Romania- 269 de orașe!  Încerc să ajung și eu în cat mai multe locuri. Abia aștept să ne vedem, abia aștept să ne cunoaștem!', a anunțat Mirela Retegan, pe conturile ei de socializare.

„Eu vă promit că nu mă opresc'

Mirela Retegan s-a arătat fermă în decizia de a continua proiectul Gașca Zurli, mai ales că fiica ei, Maya, îi este ajutor de nădejde.

„Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum, când o am lângă mine pe Maya. lar alături de noi sunteți voi, părinții care știu să aibă grijă de emoțiile copiilor noștri.  Împreună, ducem povestea mai departe. Din toată inima, Mirela Retegan',  a fost mesajul transmis de Mirela Retegan, pe TikTok.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton