Mirela Retegan, dezvăluiri surprinzătoare din viața amoroasă: „Eu am avut fix bărbații pe care mi i-am dorit”. Fondatoarea Zurli s-a despărțit de tatăl fiicei ei acum 18 ani

.

Mirela Retegan, fondatoarea brandului Gașca Zurli, a trecut printr-o despărțire dureroasă cu ani în urmă și s-a văzut în postura de mamă singură. Rămasă fără resurse financiare și perspective de viitor, Mirela Retegan a făcut atunci o alegere curajoasă în carieră, iar astfel a luat naștere celebra trupă pentru copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Mirela Retegan s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Maya, în 2006, și a trecut printr-un moment de cotitură. Fondatoarea Găștii Zurli a povestit, într-un interviu mai vechi, că atunci a luat decizia să se reprofieze în carieră și să pășească pe un drum necunoscut. Curajul nu i-a lipsit nici în porfesie și nici în viața sentimentală, asta pentru că a avut orice partener și-a dorit, după cum a povestit ea însăși.

Citește și: Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli. Cine sunt noile personaje: „Am multă energie și idei. Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni’


Citește și: Mirela Retegan, primele declarații despre destrămarea trupei Gașca Zurli și acuzațiile actorilor care au demisionat: „Anul 2024 a venit cu provocări mari'

Citește și: Simona Halep, schimbare de look, după victoria în scandalul de dopaj: „Ce bine îți stă așa…’. Cum arată acum

Citește și: Ce mesaje posta Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului: „Uneori lucrurile bune se destramă, ca să…’ / A fost cu prietenele ei în vacanță, luna trecută


Cum a trecut Mirela Retegan peste despărțirea de tatăl fiicei sale, acum 18 ani

Imediat după despățirea de tatăl fiicei sale, Mirela Retegan a înființat Gașca Zurli, proiect care i-a adus o avere de milioane de euro și satisfacție profesională.

„Ultima oară m-am reinventat în 2006, în anul în care m-am despărţit de tatăl Mayei, şi am rămas singură, cu un copil de 4 ani, într-un oraş străin, fără bani, fără job şi fără perspectivă. Aveam de ales între a mă întoarce la Satu Mare sau să fac ceva ce nu a mai făcut nimeni. Am ales calea grea, pe cea uşoară o ştiam deja. (…)


Despărţirea de tatăl Mayei a fost una dureroasă, aşa cum sunt toate despărţirile în cuplurile care visau să îmbătrânească împreună. Am pus fericirea copilului meu înaintea nefericirii mele, am închis ochii, am strâns din dinţi şi am fost dispusă să muncesc foarte mult pentru ca relaţia dintre noi să funcţioneze într-un climat favorabil copilului’, a spus ea pentru okmagazine.ro.

Ce valori a moștenit Mirela Retegan de la mama ei

Se pare că mama ei a fost cea care i-a inspirat încrederea și determinarea.


 „Aşa e, mama mea mi-a spus toată viaţa: „Celălalt cu ce crezi că e mai special ca tine? Crezi că are 4 mâini şi 3 picioare? Are tot 2 mâini, 2 picioare, doi ochi, o gură, nu există niciun motiv pentru care, dacă muncești suficient de mult şi îţi doreşti din tot sufletul ceva, să nu reușești. Aşa am crescut, aşa am învăţat, aşa funcționez, asta dau mai departe’, a completat ea pentru sursa citată anterior.


Mirela Retegan, dezvăluiri surprinzătoare din viața amoroasă

Într-un alt interviu, Mirela Retegan a povestit că a caracterizat-o întotdeauna curajul și un farmec aparte, calități care nu au ajutat-o doar în carieră, ci și în viața amoroasă.

 „Eu nu am avut neapărat o problemă cu neacceptarea celorlalţi, pe mine mă durea că nu mă acceptam eu! Eu am avut fix bărbaţii pe care mi i-am dorit, cei mai frumoşi! Dacă eu puneam ochii pe unul, ăla era al meu, chiar dacă eu eram cea mai grasă din grupul de fete. Pentru că izbuteam, prin farmecul meu, să atrag atenţia, iar omul respectiv să nu se mai uite la carcasa din faţa lui, ci să fie atras de spiritul şi de energia mea. Şi reuşeam, în liceu şi în tinereţe, să fiu cu cei mai frumoşi băieţi. Spre surprinderea tuturor, nimeni nu înţelegea cum făceam…’, a spus ea, în 2017, pentru revistatango.ro.

Sursa foto: Facebook