Mirela Retegan, după ce un fost angajat Gașca Zurli a declarat că avea salariu de 1000 de lei pe lună: „Oamenii care vin la mine în echipă nu duc grija zilei de mâine...”

.

Mirela Retegan, reacție după ce un fost angajat Gașca Zurli a declarat că avea salariu de 1000 de lei pe lună. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fondatoarea trupei Zurli este în plin scandal cu Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, care a demisionat, însă nu doar cu el. Deși el a fost cel mai vocal dintre cei care au plecat din acest proiect, un fost angajat a dezvăluit că era plătit cu un salariu derizoriu de doar câteva sute de lei pe lună, deși avea mult mai multe funcții decât cele din contract.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


După ce  Silviu Ciobanu, un fost angajat din Gașca Zurli, a declarat ferm că primea un salariu lunar de 1000 de lei, fiind angajat drept paznic, însă cu o mulțime de alte sarcini, s-a creat un val de reacții pe rețelele de socializare. Mirela Retegan nu a reacționat pe moment, însă acum a venit timpul să se apere, motiv pentru care a vorbit deschis despre salariile angajaților ei.

Citește și: Un fost angajat din Gașca Zurli susține că primea un salariu derizoriu, de doar o mie de lei lunar: ‘În fișa postului eram paznic, dar am făcut pe șoferul, am fost îngrijitor, ospătar, zugrav…’ / Acuzații dure la adresa Mirelei Retegan


Citește și: Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli. Cine sunt noile personaje: „Am multă energie și idei. Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni’

Citește și: Catinca Roman vorbește despre diferențele pe care Petre Roman le făcea între ea și sora ei, Oana: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă'

Citește și: Zanni și Ana Porgras s-au împăcat la Survivor All Stars, la 3 ani de la despărțire: „Nu vreau nici să mă separ de Ana, pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să…'


Mirela Retegan, reacție după ce un fost angajat Gașca Zurli a declarat că avea salariu de 1000 de lei pe lună

Mirela Retegan dezvăluia zilele trecute că echipa Zurli este din nou completă după plecare celor trei angajați care și-au dat demisia, Vero Căliman (Fetița Zurli), Răzvan Marina („Truli) și Ionuț Varodi (Bucătărașul Lulu). Totuși, se pare că de la o zi la alta are parte de noi provocări, fiindcă tocmai a postat pe rețelele de socializare că își caută o nouă asistentă, fiindcă Beatrice, cea care i-a fost mâna dreaptă ani și ani de zile, merge cu proiectul mai departe, fiind cea care a evoluat foarte frumos la acest loc de muncă.


Printre altele, cu ocazia acestei postări, Mirela Retegan a vorbit despre salariile pe care le oferă la Gașca Zurli, însă fără a da exemple de sume. Date fiind dezvăluirile lui Silviu Ciobanu, care primea 1000 de lei lunar, se pare că fondatoarea trupei este de părere că le oferă toate condițiile celor care colaborează cu ea.

„La Zurli aproape toate visele se împlinesc. Fiecare om care ajunge în echipa mea se bucură de cele mai bune condiții de creație și dezvoltare și are multe oportunități. Salariile sunt direct proporționale cu capacitățile celor care lucrează. Dar va asigur ca oamenii care vin la mine în echipă nu au grija zilei de mâine. Iar cei mai buni o duc foarte bine. Zurli e o pepinieră . Aici au crescut actori la care nimeni nu le-a dat nicio șansă. Ușa e deschisă mereu, intră cine vrea, rămâne cine e potrivit cu ceea ce facem noi.„, a scris Mirela Retegan pe pagina ei de Instagram.


Ce spunea Silviu Ciobanu, fostul angajat care a dezvăluit că primea 1000 de lei lunar

După ce Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, a spus lucrurilor pe nume privind discuțiile cu Mirela Retegan și plecarea de la Gașca Zurli, și Silviu Ciobanu și-a făcut curaj să vorbească public despre tot ceea ce a trăit. Deși la început credea că acest loc de muncă îi schimbă viața în bine, când a tras linie și-a dat seama că nu a fost deloc așa, conform declarațiilor pe care le-a făcut.


‘Eu m-am adaptat foarte bine, conform cerințelor dumneavoastră. Ați deschis o locație destinată petrecerilor pentru copii, iar eu am desfășurat multe activități pe diferite domenii și vi le enumăr. Am fost ospătar, debarasator, îngrijitor, zugrav, cărăuș (încărcător descărcător), electrician, lăcătuș (reparații mobilier, uși, yale, etc) sau aprovizionare.

A venit ziua mea și ați discutat cu mine pentru cursurile de șofer, pe care le-am luat cu brio… A venit și momentul în care mi-ați propus să mă mut de la bătrâna la care locuiam atunci cu chirie, să vin în str. Vișinilor, spunându-mi că nu voi plăti nimic și nu voi avea nicio grijă, fapt care astăzi m-a determinat să ajung la concluzia că mi-am stricat tot rostul.„ i-a scris Silviu Ciobanu Mirelei Retegan, printr-o scrisoare deschisă Mirelei Retegan.


Silviu Ciobanu: „În fișa postului eram paznic și plătit cu suma de 1000 de ron„

Silviu Ciobanu a declarat că în fișa postului era paznic, fiind plătit pentru acest job cu suma de 1000 de lei, însă în realitate, făcea o mulțime de alte activități, printre care: șofer pentru diferite personaje, aprovizionare și numeroase alte lucruri pe care nu a uitat să le menționeze în scrisoarea deschisă.


Mi-am luat permisul de conducere și au început să vină asupra mea și mai multe sarcini, cu toate că în fișa postului eram paznic și plătit cu suma de 1000 de ron!!!

Vreau să vă aduc la cunoștință că ați uitat următoarele: am făcut pe șoferul pentru toată lumea din Zurli, chiar și din exterior, șofer pentru fetița Zurli, șofer pentru diferite personaje (Pirat, Spiderman sau Batman), șofer curierat, șofer pentru familia dumneavoastră, șofer aprovizionare Zurli, încărcat descărcat singur diverse lucruri, a continuat Silviu Ciobanu.

Sursă foto: Facebook / Instagram