Mirela Vaida, despre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii, foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: „M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita!”

 Miniosu Alexandra
.

Mirela Vaida a vorbit public despre Andrei și Cristina Rotaru, actuali concurenți la Insula iubirii și foști participanți în emisiunea Mireasă pentru fiul meu. Vedeta îi cunoaște pe cei doi de ani buni, având în vedere că tinerii s-au căsătorit în fosta emisiune de la Antena 1, devenită acum Mireasa. Prezentatoarea TV a explicat că nu poate urmări show-ul găzduit de Radu Vâlcan, pentru că nu poate să-i vadă pe Andrei și Cristina despărțindu-se…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mireasa este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Primul sezon a fost prezentat de Diana Dumitrescu, iar începând cu al doilea gazda a fost Simona Gherghe, ce se află deja de 9 sezoane în fața telespectatorilor. De curând, aceasta a fost plecată în vacanță pentru câteva zile, iar cea care i-a ținut locul a fost Mirela Vaida.

mirela vaida 1mirela vaida 1

Telespectatorii s-au bucurat să o vadă pe Mirela Vaida în emisiunea Mireasa, având în vedere că ea prezenta varianta inițială a formatului, acum mulți ani, denumit atunci Mireasă pentru fiul meu. Printre concurenții care au participat atunci s-au numărat și Andrei și Cristina Rotaru, actuali participanți în show-ul Insula iubirii.

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a renunțat la verighetă în timpul Bonfire-ul special cu ispita Eric: „Eu am venit aici rănit. Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu. M-a făcut de mii de ori să o urăsc…' / Val de acuzații la adresa soției lui

Citește și: Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii, și-a făcut mai multe operații estetice de-a lungul timpului. Cum arăta bruneta în trecut

Citește și: Mariah Carey a făcut tristul anunț că mama și sora ei au murit în aceeași zi: „Inima mea este frântă. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor…”

Citește și: Canotoarea Ionela Cozmiuc se retrage după ce a câștigat aurul la Campionatele Mondiale din Canada, la simplu vâsle. La 29 de ani, medaliata cu argint de la JO vrea să se dedice familiei

Mirela Vaida, despre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii, foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu

Așadar, Mirela Vaida îi cunoaște foarte bine pe Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii. În timpul unei ediții a emisiunii Mireasa, prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că nu se poate uita la show-ul prezentat de Radu Vâlcan, pentru că nu poate să-i vadă pe Andrei și Cristina cum se despart, după ce a fost martoră la căsătoria lor, eveniment ce a avut loc la Mireasă pentru fiul meu.

Mirela Vaida a făcut dezvăluirea după ce o concurentă a rostit cuvântul „chulo' în emisiunea Mireasa, termen folosit de ispita Marcel de la Insula iubirii.

„Ce înseamnă ‘chulo’? Cică e o glumă din Insula iubirii… Nu știu, că nu urmăresc. Eu i-am cuplat pe copiii ăia, nu pot să mă uit când se despart. Iertați-mă, am și eu limitele mele. M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita', a spus Mirela Vaida în emisiunea Mireasa, făcând referire la Andrei și Cristina Rotaru, fără însă să dea nume.

Cristina și Andrei Rotaru au divorțat după Insula Iubirii

Andrei Rotaru a picat primul în ispită, la Insula iubirii. Acesta s-a îndrăgostit de ispita Diandra, iar soția lui, Cristina Rotaru, a fost șocată de imaginile văzute la bonfire. Concurentul și-a dat frâu liber sentimentelor și s-a sărutat cu ispita, de mai multe ori, în ciuda statutului său de bărbat însurat. La un moment dat, Cristina a decis să se despartă de Andrei, iar, ulterior, după încheierea filmărilor, s-a aflat că cei doi au divorțat oficial.

Ulterior, cei doi i-au luat prin surprindere pe internauți, atunci când Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună din România, după ce au anunțat divorțul. Drept dovadă, Andrei Rotaru de la Insula iubirii a confirmat zilele trecute că este plecat cu Cristina în vacanță, postând o poză cu aceasta pe rețelele sale de socializare.

Sursă foto: Arhivă, Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton