Mirela Vaida, despre subiectul Vulpița - Viorel Stegaru, la Acces Direct: „Am avut un sentiment de milă. Cred că vreo 40% dintre români nu au acces la educație, la un loc de muncă. Povestea era cusută cu ață albă și...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, Mirela Vaida a vorbit despre cazul Vulpiței și al lui Viorel Stegaru, mediatizat în emisiunea „Acces Direct'. Prezentatoarea TV a recunoscut că povestea lor i-a trezit milă și a vrut să aducă în fața telespectatorilor o realitate cruntă de la noi din țară, ce vizează persoanele fără acces la educație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ianuarie 2020, Vulpița și Viorel au pășit pentru prima dată în platoul emisiunii „Acces direct', prezentată de Mirela Vaida. Tânăra din Vaslui acuza că a fost răpită și violată de trei bărbați, însă narațiunea ei s-a dovedit a fi țesută cu minciuni. Pentru că au făcut cifre mari de audiență, soții Stegaru au continuat să revină în platou, iar povestea lor a creat discuții aprinse și controverse.

vu11vu11

Citește și: Vulpița de la Acces Direct a fugit de acasă, la două luni după ce a devenit mamă! L-a părăsit pe Viorel și are o relație cu un bărbat mai în vârstă. Ce se întâmplă cu copiii lor

Citește și: Vulpița de la Acces Direct a lipsit de la ziua fiicei sale, după despărțirea de Viorel Stegaru. Maria a împlinit 6 ani

Citește și: Elev de opt ani violat de două ori în toaleta unei școli din București. Directoarea este acuzată că a ascuns totul, iar părinții au făcut un protest de amploare

Citește și: Anca Serea a ajuns cu trei dintre copii la spital, în miez de noapte. Ce diagnostic au primit: „O noapte de pomină, extraordinar de grea. Veștile nu sunt bune. Din păcate…„

De ce a prezentat Mirela Vaida cazul Vulpiței și al lui Viorel Stegaru, la Acces Direct

Mirela Vaida a recunoscut că povestea soților Stegaru, din Blăgești, i-a provocat milă, tocmai de aceea au fost invitați în platoul „Acces Direct'. Mediatizarea acestora a provocat repulsie în rândul multor telespectatori, iar Emily Burghelea, asistentă în emisiune pe atunci, și-a dat demisia în direct și a adus grave acuzații echipei de la Antena 1. Tânăra dădea de înțeles că Vulpița ar fi fost bătută de soțul ei, Viorel.

„Sentimentele mele reale au fost și le-am spus și atunci, pentru că a fost mult hate pe Vulpița (…) Eu am avut un sentiment de milă, și-ți spun de ce: pentru că noi râdem de niște personaje care ele nu sunt inventate, ele există. Și nu sunt doar Vulpița și Viorel, cred că sunt vreo 40% din mulți români care nu au acces la educație, la un loc de muncă, la o perspectivă – nu, și atunci ce te aștepți?

Și oamenii ăștia au venit ei către noi, cu un subiect pe care l-am tratat foarte grav – o tentativă de viol. Și dup-aia am descoperit, de fapt, că nu fusese tentativă de viol, că fusese minciună ei în fața bărbatului, ca să se scoată că a lipsit de acasă într-o seară.

După 3-4 zile aflăm că povestea era cusută cu ață albă și că nu era nimic adevărat din ce spunea domnișoara Vulpița, și că, de fapt, bărbatul ei fusese cel încornorat, mințit, și stai că în timpul ăla mai sună și soacra Vulpiței, care o face cu ou și cu oțet… Și de acolo, „Las Fierbinți' e mic copil', a dezvăluit Mirela Vaida.

Ce s-a întâmplat cu soții Stegaru după ce au părăsit emisiunea

În prezent, Viorel Stegaru și Vulpița nu mai formează un cuplu. Cei doi sunt separați, iar el a rămas în grija celor doi copii pe care îi au împreună. Din când în când, tânăra din Blăgești mai postează videoclipuri și imagini pe rețelele de socializare.

„Valul de hate venea odată cu audiența foarte mare pe care a făcut-o acest subiect şi mi-am dat seama că oamenii nu sunt sinceri. Tu nu ai cum să critici în fiecare zi subiectul, dacă nu îl urmăreşti, şi atunci întrebarea este: de ce îl urmăreşti? Pentru că te intrigă ceea ce vezi? Pentru că nu te lasă indiferent? Şi atunci cum mă faci pe mine, producător, realizator sau prezentator de televiziune, să mă opresc cu acest subiect, când ştiu că ție îți place să te uiți? Căci despre asta e vorba în televiziune, despre a capta interesul publicului.

El n-are decât să te blameze, să te judece, dar dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo. Aşa că mă ridic deasupra acestor critici şi voi spune că da, Vulpița şi Viorel au fost un fenomen. Astfel de personaje au făcut deliciul publicului, pentru că ei vin cu poveşti desprinse din viața reală, indiferent de studiile, educația, oraşul din care vin şi multe alte criterii sociale, economice şi intelectuale', a spus Mirela Vaida, în 2022, pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton