Misterul a fost deslușit! Ce operații estetice au schimbat-o total pe Nicoleta Luciu! Face naveta săptămânal pentru retușuri

.

Are 40 de ani, dar vrea să-și păstreze titulatua de sex-simbol. Nicoleta Luciu face tot ce-i stă în putință ca să fenteze semnele inevitabile pe care trecerea timpului le lasă pe chipul ei, iar noi am aflat ce intervenții estetice și-a făcut în ultima perioadă. Acestea i-au schimbat radical aspectul feței!

 


Asa arată Nicoleta Luciu după ce și-a injectat fața

Chirurgia estetică nu mai este de mult un subiect tabu pentru Nicoleta Luciu. Un domeniu descoperit de ea mult mai târziu decât alte colege din showbiz, dar care i-a marcat viața semnificativ, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv. Așadar, în ultima perioadă s-a vorbit mult desre transformarea Nicoletei Luciu și despre faptul că intervențiile estetice au făcut-o aproape de nerecunoscut. Ei bine, VIVA! a aflat intervențiile secrete la care a apelat Nicoleta, nu de alta, dar vedeta a preferat să nu vorbească despre acest subiect, la modul concret, chiar dacă și-a mai postat fotografii din cabinetul medicului estetician. Și, deși mulți probabil cred că vedeta este clientă fidelă bisturiului, realitatea este cu totul alta. Nicoleta vine săptămânal în București, unde face vizite la doi medici: unul estetician și unul stomatolog.


Și-a lungit dinții

Nicoleta Luciu și-a modificat forma danturii

 

Ce își face la estetician? Injecții pentry față și gât, menită să-i asigure fermitatea tenului. Cât de des? Săptămânal. Și tot cu aceeași frecvență, Nicoleta merge și la stomatolog. Nu, nu pentru vreo intervenție de ordin medical, ci pentru una… tot din rațiuni estetice. Ei bine, vedeta nu era mulțumită de felul în care arăta dantura ei, astfel că a decis să-și… lungească dinții. Privind fotografiile, trebuie să recunoaștem faptul că se vede o schimbare, fără însă a fi ceva ostentativ.


De cinci ani, Nicoleta Luciu a spus adio mirajului Capitalei și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu cei patru copii, acolo unde soțul ei își desfășoară majoritatea afacerilor. De atunci, vine foarte rar în București. Chiar și pentru aceste proceduri estetice, vedeta face neveta, mai exact străbate peste 600 de kilometri într-o zi, distanța dintre București și Miercurea Ciuc, dus-întors.