Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman. Gabriela Lucuțar, organizatoarea evenimentului: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE

.

Mioara Roman a avut parte ieri, 26 februarie, de o înmormântare de regină. Câteva persoane au venit chiar din diferite colțuri ale șării pentru funeralii. Oamenii au făcut un adevărat covor de flori până la groapa regretatei vedete, dar Gabriela Lucuțar, organizatoarea evenimentului, susține că au avut loc și câteva momente stranii. De pildă, Catinca și Oana, fetele Mioarei Roman și-au dorit ca florile să fie albe, iar oamenii au adus mai mult coroane și flori albe, fără să știe. În plus, în timp ce „Regina Întunericului' orna coliva pentru fosta soție a lui Petre Roman ar fi avut loc o întâmplare neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a fost înmormântată ieri, pe data de 26 februarie 2024, cu ropote de aplauze. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Sf. Gheorghe Nou din București, iar înmormântarea la Cimitirul Sfânta Vineri. La funeralii au participat mulți dintre cei care au iubit-o și apreciat-o pe regretata jurnalistă, în frunte cu fiicele sale, Oana și Catinca, și nepoata ei, Isabela.

421668243_695954372613637_2066141708643382630_n421668243_695954372613637_2066141708643382630_n

Citește și: Înmormântarea Mioarei Roman. Oana Roman a plâns continuu și abia s-a ținut pe picioare, de durere. Calina, nepoata ei, a lipsit / A fost condusă pe ultimul drum în ropote de aplauze

Citește și: Imagini de la capelă, înainte ca Mioara Roman să fie înmormântată. Cum a apărut Oana Roman la funeraliile mamei sale și ce mesaj a transmis: „Generozitatea este lucrul care îți umple cel mai bine sufletul”

Citește și: 'Sunt mulți oameni care m-au rănit sau m-au dezamăgit. Soarta s-a…' Cum a reacționat Fuego când a fost trădat de cei în care a avut încredere / EXCLUSIV

Citește și: Maria Dinulescu, sfaturi pentru românii care vor să investească în imobiliare, în Dubai: „Și dacă ai avea 250.000 euro cash nu ți-aș recomanda să cumperi ceva vechi într-o zonă acceptabilă, pentru că…'/ EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat la înmormântarea Mioarei Roman

Mioara Roman, fostă jurnalistă și profesoară de limba și civilizație arabă, a murit la vârsta de 83 de ani, vineri, pe data de 23 februarie. Vedeta a fost înmormântată ieri, iar la eveniment au luat parte oameni veniți chiar din alte părți ale țării.

'Foarte frumos au organizat înmormântarea. Mioara Roman merita să fie înmormântată ca o regină. Pe jos a fost un covor de flori până la groapă', a spus o femeie la cimitir.

'Am venit tocmai de la Baia Mare pentru înmormântare. Această femeie a fost un exemplu pentru mine și m-a inflențat în viață', a spus o altă doamnă.

'Eu am fost vecin cu doamna Roman, o femeie extraordinară. Dumnezeu să o ierte!', a spus un bărbat la înmormântarea de la Cimitirul Sfânta Vineri din București.

„Tot timpul am simțit prezența Mioarei Roman, care ne-a dat câte un semn cum să facem'

Fiica Mioarei Roman, Oana Roman, a dorit să îi facă mamei sale o înmormântare cum se cuvine, apelând la serviciile Gabrielei Lucuțar, cunoscută sub numele de „Regina Întunericului'. Cea din urmă susține că tot timpul i-a simțit prezența Mioarei Roman…

„M-am străduit foarte mult, ceea ce fac de fiecare dată. Dar de data aceasta mi-am dorit și mai mult ca toul să iasă perfect, cu atât mai mult cu cât Oana îmi este și prietenă și apropiată. Oana a dorit să îi ofere mamei sale o înmormântare fastuoasă, pe măsura personalității ei. Și tot timpul am simțit prezența Mioarei Roman, care ne-a dat câte un semn, cum să facem', a declarat Gabriela Lucuțar, pentru viva.ro.

Gabriela Lucuțar: 'Oana și-a dorit ca toate florile să fie albe…'

Atât fetele Mioarei Roman, Catinca și Oana, dar și afacerista care a organizat evenimentul, au vrut ca florile să fie de culoare albă, la înmormântarea regretatei jurnaliste. Femeia susține că aproape toată lumea a adus coroane și flori albe, fără ca ele să spună cuiva acest lucru.

'Doamna Roman a fost un om decent și cred că am reușit să facem o înmormântare cât de decentă. Oana și-a dorit ca toate florile să fie albe și aproape toată lumea a venit cu flori albe, fără ca noi să vorbim… Au fost și coroane multe albe, dar și o mulțime de flori albe', a mai declarat Gabriela Lucuțar, pentru viva.ro, după înmormântare.

Petre Roman a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman, dar a fost cu o zi înainte de funeralii și i-a adus un buchet de flori albe. Cei doi au împărțit o căsnicie de 33 de ani.

Gabriela Lucuțar: 'În timp ce ornam coliva pentru Mioara Roman. s-a întâmplat ceva ciudat'

Gabriela Lucuțar ne-a mai povestit că atunci când pregătea coliva pentru înmormântarea Mioarei Roman a avut o întâmplare neașteptată. Deși nu a intenționat asta, foiţa de aur de 24 de karate de pe colivă ar fi luat forma lacrimilor Oanei Roman, cu care patroana discuta la telefon în timpul pregătirilor.

'În timp ce ornam coliva pentru Mioara Roman, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat. Eu mi-am propus să fac un altfel de model, să o ornez altfel, dar ea plângea şi foiţa de aur se aşeză precum lacrima. Erau lacrimile Oanei… I-am spus și ei. Coliva a rămas aşa ornată. A fost un moment foarte emoţionant.', a mai povestit 'Regina întunericului', pentru viva.ro.

Foto: VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton