Momentul penibil în care Monica Gabor și-a pus pe cap o geantă de lux, după ce a confundat-o cu o căciulă. Imaginile au devenit virale

 Calin Maria Bianca
.

Momentul penibil în care Monica Gabor și-a pus pe cap o geantă de lux, după ce a confundat-o cu o căciulă. Pe atunci Monica Gabor și Irinel Columbeanu se aflau la începutul relației, astfel că ea era o simplă tânără, venită în București la iubitul cu bani, care o răsfăța în toate locurile scumpe, mai ales că banii nu erau o problemă pentru el la acea vreme. Iată ziua memorabilă în care Monica Gabor a trăit cel mai stânjenitor moment, pe care nu-l poate uita vreodată! Mulți nu știu despre această gafă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum Monica Gabor nu duce deloc grija banilor și are parte de tot ceea ce își dorește. Este elegantă, rafinată și se poartă doar cu brand-uri de lux de când formează o relație cu Mr. Pink în America. Și când forma un cuplu cu Irinel Columbeanu, fostul milionar, o ducea la fel din bine din acest punct de vedere, doar că pe atunci nu cunoștea brand-urile de lux și nici cum să poarte cele mai rafinate obiecte vestimentare care erau la modă.

whatsapp-image-2023-11-15-at-13.32.04-4whatsapp-image-2023-11-15-at-13.32.04-4

Citește și: Cine este Monica Gabor și cum a devenit celebră. S-a mutat în America după divorțul de Irinel Columbeanu și este căsătorită cu un afacerist chinez

Citește și: Cum l-au impresionat Monica Gabor și Mr. Pink pe Cătălin Botezatu și ce amintiri are cu ei: „A venit cu un superb Rolls Royce. E foarte respectată la Hollywood și…'

Citește și: Cine este Ada Galeș de la America Express 2023. A moștenit talentul artistic de la mama ei

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău mănâncă și la autoservire, la mall, nu doar la restaurante de lux. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Momentul penibil în care Monica Gabor și-a pus pe cap o geantă de lux, după ce a confundat-o cu o căciulă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Gabor a renunțat la liceul din orașul natal și s-a mutat la Snagov, după ce l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și intens mediatizată, asta fiindcă fostul milionar a ținut mai tot timpul primele pagini ale ziarelor. Ei bine, dacă acum este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului și locuiește în America alături de Mr. Pink, în anul 2006 când s-a cunoscut cu Irinel Columbeanu era străină de lumea de lux.

Se pregăteau de nuntă, iar Irinel Columbeanu continuă să o răsfețe pe Monica Gabor așa cum știa mai bine, motiv pentru care nu dădea înapoi când venea vorba despre haine și accesorii vestimentare de lux. Cum el era milionar în euro pe atunci, nu se putea să nu aibă lângă el o femeie pe măsură.

Cum a reacționat Monica Gabor când și-a pus geanta pe cap

Ajunși în Munchen în anul 2006, Irinel Columbeanu avea mare grijă de iubita lui și o răsfăța în hoteluri de cinci stele, o plimba cu limuzine de lux și o ducea doar în magazine exclusiviste. Fiindcă era străină de lumea modei și de produsele de lux, atunci când a văzut o geantă mai atipică, plină cu pietre, Monica Gabor a crezut că este o căciulă, astfel că s-a dus la oglindă, și-a dat jos ochelarii de soare și a încercat să și-o pună pe cap.

În acel moment însă, Irinel Columbeanu i-a spus că este o geantă, astfel că pentru a face haz de necaz, a mai probat-o o dată și i-a spus vânzătoarei că este mică pentru capul ei, într-un mod ironic și amuzant. Fără doar și poate, rămâne cel mai penibil moment din viața ei, însă în care fostul milionar a avut grijă să nu o facă să se simtă prost. Chiar și așa, imaginile au devenit virale și au fost date pe un post de televiziune la vremea aceea.

Monica Gabor trăiește în lux acum, iar Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa ei

Așa cum știm cu toții, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat după cinci ani de mariaj, iar despărțirea lor a fost presărată de numeroase scandaluri și intens mediatizată. Mulți au criticat-o că a ajuns vedetă pe urma lui și apoi l-a părăsit, însă se pare că au fost mai multe detalii la mijloc. Acum, Monica Gabro trăiește viața la care a visat alături de Mr. Pink și fiica pe care o are cu fostul ei soț, Irinel Columbeanu.

O duce din ce în ce mai bine, iar dacă în 2006 confunda geanta de lux cu o căciulă, acum știe tot ce este legat de modă, cunoaște toate brand-urile și se poartă extrem de elegant, fiind schimbată radical, după cum a observat și Cătălin Botezatu în urmă cu mai mulți ani.

Monica e foarte respectata la Hollywood datorita caracterului ei frumos si a personalitatii calde. Ea si Mr. Pink traiesc o iubire sincera  si formeaza un cuplu neasteptat de frumos. Sincer sa fiu, nu am vazut un cuplu legat de o iubire mai sincera decat cea pe care o traiesc ei’, a ținut să precizeze Cătălin Botezatu, complet fascinat de Monica, dar și de Mr. Pink, în urmă cu mai mulți ani.

Sursă foto: Facebook / arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton