Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit! Cum arată locația, meniul, mărturiile și aranjamentele florale

 Miniosu Alexandra
.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit, în mare secret! Știm cu toții, că cei doi sunt destul de discreți cu viața lor personală, astfel că s-au limitat când a venit vorba și despre povestea de dragoste pe care o trăiesc de mai bine de un an. Nici azi, când au devenit oficial soț și soție, cei doi nu au dat prea multă din casă. Chiar dacă nu au apărut imagini cu ei în rochie de mireasă și costum de mire, avem confirmarea că marele eveniment are loc chiar în aceste momente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Monica Bârlădeanu și-a dorit discreție la nunta cu Valeriu Gheorghiță, ceea ce s-a și întâmplat. Invitații au ajuns deja la locația de lux de pe malul Lacului Snagov, însă cu toate acestea imaginile cu îndrăgita actriță în rochie de mireasă, alături de partenerul ei sunt în continuare un secret. Totuși, confirmarea că s-a căsătorit cu medicul militar o face chiar postarea Adelinei Pestrițu, printr-o postare pe Instagram.

monica barladeanu 5monica barladeanu 5

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, prima apariție oficială împreună. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Citește și: Dana Budeanu a anunțat că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc. Când ar avea loc nunta și cine sunt nașii cuplului

Citește și: Ce relație are fiica lui Mihai Albu cu actuala lui iubită, Elena: „Și ea are o fetiță de nouă ani, se cunosc, se și joacă uneori'. Designerul vrea să se căsătorească din nou, după divorțul de Iulia Albu

Citește și: Michael Schumacher, prima apariție publică la 11 de ani de la accidentul care l-a paralizat. Fostul pilot de Formula 1 a participat la nunta fiicei sale

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă de basm la Palatul Snagov

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit astăzi, 5 octombrie 2024, după mai bine de un an de relație. Nunta lor se desfășoară în aceste momente, într-o locație superbă. Mirii au ales să celebreze cea mai importantă zi din viața lor la Palatul Snagov, un loc superb, desprins parcă din basme, ales și de alte cupluri celebre în trecut, printre care se numără Daniel Pavel și soția lui, Ana Maria.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost atenți la toate detaliile, astfel din prima poză apărută pe rețelele de socializare se poate observa că locația este una de lux. Mai mult, mesele sunt aranjate foarte elegant, cu flori albe naturale, iar asta nu este tot. Fiecare invitat are numele în dreptul scanului, meniul de cinci stele pe farfurie, dar și un cadou. Actrița a ales o mărturie de la un brand celebru de parfumuri pentru fiecare invitat.

Cine sunt nașii și ce dress code au stabilit Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță pentru nuntă

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță îi au ca nași de cununie pe Mariana și Ionuț Tudorache, scrie Cancan. Frumoșii miri și nașii acestora sunt prieteni de multă vreme, se înțeleg foarte bine și îi leagă multe amintiri plăcute.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au pregătit intens pentru ziua nunții lor. Amândoi s-au implicat în organizarea evenimentului și au stabilit împreună și dress code-ul pentru invitați. Acesta este „Black Tie', iar cei care participă la ceremonia lor și-au dat silința să le respecte dorința.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu de mai bine de un an

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu de mai bine de un an. Aceștia au preferat să fie discreți în privința relației lor, astfel că nu au vorbit public despre acest subiect, alegând să-și trăiască povestea de iubire cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Înainte de relația cu Monica Bârlădeanu, Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit, vreme de mulți ani, cu o colegă din domeniul medical, pe care a cunoscut-o în timpul facultății. Din relația lor au rezultat doi copii. Atunci când au apărut primele imagini cu el și actrița, s-a speculat că el nu ar fi divorțat în acte, fapt ce a deranjat-o pe artistă.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vizavi de relația mea personală și, ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală', a scris Monica Bârlădeanu în mediul online, la acea vreme.

Anul acesta, în luna aprilie, Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși alături de copiii lui la mall, în timp ce făceau cumpărături. E dovada clară că medicul a integrat-o pe actriță în familia lui și se pare că aceasta are o relație bună cu băiatul și fiica directorului spitalului SRI. Artista i-a ajutat atunci pe copii să-și aleagă hainele potrivite, toate de firmă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton