Monica Davidescu a pierdut o sarcină: „S-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și...”

.

Monica Davidescu a pierdut o sarcină. Actrița și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță, pe Dora, în vârstă de 12 ani. Recent, soția solistului a dezvăluit faptul că și-a dorit să mai aducă un copil pe lume, însă, din păcate, nu s-a putut. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Monica Davidescu și Aurelian Temișan s-au cunoscut în urmă cu 27 de ani, pe 13 februarie 1995. După 11 ani de relație, cei doi și-au unit destinele în fața legii și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au o fetiță superbă, în vârstă de 12 ani, care vrea să le calce pe urme părinților și sp devină actriță. Într-un interviu recent, Monica Davidescu a vorbit despre un episod dureros din viața ei. După ce a devenit mamă pentru prima oară, acesta și-a mai dorit un copil, însă, din nefericire, a pierdut o sarcină.


Monica Davidescu a pierdut o sarcină. Actrița a mărturisit că și-a dorit enorm ca fiica ei să mai aibă o surioară sau un frățior. Pe 7 ianuarie 2010, actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Dora Maria.

Citește și: Cum arată Monica Davidescu în costum de baie, la 49 de ani. Imagini de pe plajă:„În pași de dans la malul mării!’


Citește și: Cum reușesc Monica Davidescu și Aurelian Temișan să se împartă între carieră și viața de familie:„Avem programe foarte diferite’

Citește și: Decizia Poliției, după ce Crina Matei era să fie omorâtă pe trecerea de pietoni:'Suntem la mâna sorții'

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Gabriel Cotabiță și soția cu 27 de ani mai tânără:'Nu se poate face dragoste cu forța'

Monica Davidescu a pierdut o sarcină

După ce au devenit părinți pentru prima oară, Monica Davidescu și Aurelian Temișan și-au dorit să mai aibă copii. În urmă cu mai mult timp, actrița a pierdut un copil, fiind însărcinată în 8 săptămâni.


„Da, a avut o perioadă în care și-a dorit foarte mult acest lucru, dar, știi cum e, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat. Am pierdut o sarcină, (după ce o aveam pe Dora) ,nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost. De aceea, si la îndemnul medicului, mi-am zis: mulțumește lui Dumnezeu și pentru ce ai și pentru ce nu ai!’, a declarat Monica Davidescu, potrivit impact.ro.


„Am avut un gând de a adopta’

Monica Davidescu a mărturisit că a făcut mai multe investigații pentru a înțelege dacă este vorba despre o problemă medicală. Mai mult, se pare că aceasta a luat în calcul și ideea de a adopta un copil.

„Inițial am avut așa un gând de a adopta, apoi am fost la medic să înțelegem dacă există o problemă medicală, iar medicul, după ce ne-a făcut toate analizele amândurora, a zis Eu aș putea să vă ajut, dacă ar fi o problemă medicală și să încercăm prin toate tehnicile pe care le cunoaștem și care au ajuns la un anumit nivel, dar nu intervin niciodată acolo unde sunt două corpuri sănătoase, care pot face copii și dacă nu vă dă Dumnezeu, înseamnă că nu e cazul deocamdată‘.


De aceea sunt cu Dumnezeu înainte, pentru că fata a venit la momentul potrivit și ne-a împlinit ca familie, ca oameni, ne învață despre generația ei, noi învățăm o dată cu copilul o mulțime de lucruri noi’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook