Monica Gabor, urmărită în SUA pentru datorii de 80.000 mii de euro. Avocata păgubită: "Nu are nimic pe numele ei!"

 Dumba Gabriela
.

Monica Gabor este urmărită în SUA pentru datorii de zeci de mii de euro! Deși în America duce o viață de lux alături de iubitul milionar, se pare că Monica Gabor a lăsat în România datorii uriașe. Peste 80.000 de euro ar fi banii pe care Monica Gabor îi datorează avocatei care a reprezentat-o în procesul de divorț, în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fosta doamnă Columbeanu a lăsat o mulțime de datorii, iar avocata Tripona Murgu, cea care a reprezentat-o în procesul de divorț, nu și-a recuperat nici până în prezent suma de bani care reprezenta onorariul.

6DAB3F62-F178-48D1-98AF-0BC22A6ED98F6DAB3F62-F178-48D1-98AF-0BC22A6ED98F

Ce datorii are Monica Gabor în România

Chiar dacă trăiește o viață de lux peste hotare, Monica Gabor are probleme mari cu legea, ea fiind urmărită în America pentru a fi executată silit, asta după ce a lăsat în România datorii de zeci de mii de euro, potrivit declarațiilor avocatei Tripona Murgu, cea care a reprezentat-o pe Monica Gabor în procesul de divorț cu Irinel Columbeanu.

Avocata Tripona Murgu a mai explicat că la suma respectivă se mai adaugă și alte datorii, precum cheltuielile de transport și cazare, dar și o sumă de peste 20.000 de euro pentru dobânzi și penalizări.

Concret, este vorba despre 43.000 de euro, sumă cu titlul de onoriu pentru serviciile avocatei, la care se adaugă o altă datorie în valoare de 11.700 de euro, reprezentând cheltuielile acesteia de transport și cazare, dar și 25.000 de euro rezultați din dobânzi și penalizări.

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:Ești nebun, ești pervers….

Citește și: Emil Rengle, atac la adresa lui CRBL, la Survivor: „Nu-mi place filmul lui’

Avocata, resemnată în privința datoriilor pe care Monica Gabor le are la ea. E vorba despre 80.000 de euro

Tripona Murgu spune că această sumă ce se ridică la aproape 80.000 de euro nu are cum să o recupereze, deși instanța a înaintat procedeul de executare silită a Monicăi Gabor, asta pentru că fosta doamnă Columbeanu nu are nimic trecut pe numele său, dar nici bani în vreun cont în America.

Astfel, Tripona Murgu a mai explicat că a găsit suma de 4.500 de lei într-un cont de-al Monicăi Gabor din România, bani pe care i-a recuperat în cele din urmă, însă pentru celelalte zeci de mii de euro nu poate face nimic pe cale legală.

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4.500 de lei. Pe aceia i-am recuperat.

Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. Am înțeles că are firma ei, de care însă, legal, nu te poți atinge”, a declarat Tripona Murgu pentru playtech.ro.

Avocata este dispusă să facă o înțelegere cu Monica Gabor, în privința datoriilor

Fosta avocata a Monicăi Gabor a declarat pentru sursa citată anterior că este dispusă să renunțe la celelalte cheltuieli, respectiv cele de transport, cazare, dar și la datoriile pentru neplata dobânzilor, însă în prezent, Tripona Murgu își dorește ca măcar să primească din partea Monicăi Gabor onorariul în valoare de 43.000 de euro.

„Ar putea să spună că plătește măcar onoraiul din contract, fără dobândă și penalizări. Onorariul era de 43.000 de euro. Să nu mai zic că am plătit cazarea la hoteluri, în București, precum și drumul de la Timișoara, din banii mei. O să mai întrebăm la executori, dacă s-a mai găsit ceva', a mai adăugat Tripona Murgu pentru sursa citată anterior.

Cum de a reușit Monica Gabor să o păcălească pe avocată cu zeci de mii de euro

Tripona Murgu își asumă că are partea sa de vină în această situație, asta pentru că a mers pe încredere, crezând că Monica Gabor își va plăti la timp datoria față de avocată.

„E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil', a completat aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton