Monica Tatoiu o susține pe Anamaria Prodan în scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Eu o înțeleg. O femeie pasională până nu își plătește dobânzile nu se lasă. Săracul Reghe...”

 Calin Maria Bianca
.

Monica Tatoiu o susține pe Anamaria Prodan în scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt din nou protragoniștii unui mare scandal, asta după ce antrenorul a făcut mai multe declatații controversate în cadrul podcast-urilor unde a fost invitat. Mulți și-au dat cu părerea din exterior, inclusiv Monica Tatoiu, care este de partea impresarei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Așa cum știm cu toții, scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține în prezent primele pagini ale ziarelor, chiar dacă au trecut trei ani de când cei doi au depus actele de divorț, însă fără vreo rezolvare. Ei bine, situația lor a ajuns și la urechile Monicăi Tatoiu, care nu s-a putut abține să nu comenteze.

reghereghe

Citește și: 'Ce să plătească Reghe? E dator vândut peste tot. Cu popriri puse pe tot, ce mai avea alături de mine. E plin de datorii'. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a râs de iubitul ei, Ronald Gavril / EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că a înscenat bătaia dintre ei, acum doi ani. De ce se afla, de fapt, în fața casei din Snagov: „A premeditat asta. Să îl aduci pe unul să filmeze și apoi să întrebi dacă…'

Citește și: Marilu Dobrescu are un nou iubit, după despărțirea de Iustin Petrescu? Cine e bărbatul pe care l-a cunoscut recent: „Le bifează pe toate! Nu e mârlan, are respect pentru femei, e bun de pus la rană…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Monica Tatoiu o susține pe Anamaria Prodan în scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Vocală din fire și foarte sinceră, Monica Tatoiu a comentat despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mai ales după noul scandal izbucnit care face referire la partajul bunurilor. Fără a comenta prea mult, Monica Tatoiu și-a ales partea și a spus public că o înțelege foarte bine pe Ana, fiind o femeie pasională, care nu se oprește până nu câștigă. Cât despre Laurențiu Reghecampf, a dat de înțeles că îi este milă de el și de ceea ce urmează!

„Eu o înțeleg pe Ana. Ana este o femeie pasională. O femeie pasională până nu își plătește dobânzile nu se lasă. O femeie ca Ana e pasională. Săracul Reghe…', a spus Monica Tatoiu, conform Spynews.

Laurențiu Reghecampf, acuzații dure la adresa Anamariei Prodan

În timp ce el o acuză pe Anamaria Prodan că se folosește de bunurile familiei și inclusiv că pe unele dintre ele le-a vândut, Anamaria Prodan intervine și spune lucruri neașteptate despre Laurențiu Reghecampf. În tot acest scandal, Monica Tatoiu îi ia partea Anamariei Prodan, însă privind declarațiile celor doi, nimeni nu știe momentan unde este adevărul, de fapt, tocmai pentru că nu ajung la un numitor comun nici pe cale legală.

„Este foarte simplu. Dacă stai și te gândești normal și realizezi… ea realizează foarte multe lucruri, e un om foarte inteligent. Tot ce face este să premediteze, să facă ceva, urmărește următorul pas.

Eu i-am spus în următorul fel. O barcă este ca o mașină. Este înmatriculată pe numele meu. Mâine, dacă cineva merge pe lac undeva, cumva și dă peste o altă barcă sau un copil care înoată responsabil sunt eu.

Eu am făcut o sesizare la Poliția Ilfov pentru că nu-mi găsesc barca. Am lăsat-o împreună cu jetski-ul la Snagov, unde aveam un garaj. Stăteau în garaj pe lift, nu pe apă. Anamaria a schimbat pontonul și a renunțat la liftul respectiv și le-a dus în altă parte. Eu în plângere nu am specificat că Anamaria Prodan a furat sau a pierdut, am zis că nu-mi găsesc bunurile.

De ce? Ca să mă asigur că, dacă cineva va avea vreo problemă cu bunurile mele, fapta să fie înregistrată. M-am dus la un mecanic pe care îl vizitez de 8 ani ca să-l întreb ceva despre barcă. Când am intrat acolo am găsit jetski-ul. El o dădea că nu știe.

Anamaria Prodan a auzit despre asta și venit făcând un LIVE de pe telefon. Pe mine nu mă interesează, dar trebuie să mă asigur că aceste lucruri rămân acasă până la partaj, iar până atunci ele rămân pe numele meu și port responsabilitatea’, spune Reghe, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

Anamaria Prodan: 'Îmi este doar milă de Reghecampf'

Laurențiu Reghecampf a aruncat multe acuzații la adresa Anamariei Prodan, însă nici impresara nu s-a lăsat mai prejos. După ce el a spus tot ceea ce a avut de spus, aceasta a venit și ea cu o serie de declarații, complet diferite față de afirmațiile fostului ei soț.

„Îmi este doar milă de Reghecampf. Ca bărbat, să te pui în situații de acest gen e jenant. Să iei podcasturile la rând, să bâzâi în fața unui pahar de vin, să-ți verși frustrările și neîmplinirile. E cumplit. Să ajungi la vârsta asta, să te uiți în urmă cum ai dărâmat totul, cum ești plin de datorii și ipoteci pe tot ce nu ai reușit să vinzi. Să povestești râzând cum în timpul căsniciei invitai fetele de companie la mese și comandai creveți pe care tot tu îi mâncai și fetele îți spuneau că erau moarte de foame. E jenant. E jenant că totul e adevărat. Și că aveai familia acasă și umblai după așa specimene care chiar erau moarte de foame. E penibil pentru tine ca bărbat, și mai ales părinte. Nu știe definiția de părinte. Nu are nicio legătură cu băiatul nostru de ani de zile. Nu i-a zis la mulți ani măcar vreodată de ziua lui', a spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton