Motivul pentru care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au mai apărut împreună la TV, după ce s-a terminat America Express: ”Auzim pe la colțuri cum zice lumea că s-au certat fetele...”

 Calin Maria Bianca
.

Motivul pentru care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au mai apărut împreună la TV, după ce s-a terminat America Express. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au participat împreună la competiția America Express și au fost la un pas să câștige marele premiu și trofeul. Ei bine, nu s-a întâmplat acest lucru, însă după terminarea emisiunii, fanii lor au observat că au fost din ce în ce mai rar văzute împreună și au sesizat absența lor de pe micile ecrane. Iată ce spune Andreea Antonescu despre acest subiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se știu de ani buni de zile, iar împreună au trecut și prin bune, cât și prin rele. Și-au fost alături în cele mai dificile și cele mai frumoase momente, iar în urmă cu câteva luni au acceptat un test suprem pentru ele prin participarea împreună la America Express. Au format una dintre cele mai bune echipe și s-au asigurat că ajung în Marea Finală.

antonesc-5antonesc-5

Ce-i drept, au ajuns în Marea Finală, însă premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro, și trofeul a ajuns la cealaltă echipă, formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. S-au bucurat pentru ei, însă totodată au fost dezamăgite și pentru faptul că au luptat cot la cot cu ei și au trecut prin numeroase probe extrem de dure și nu au fost desemnat câștigătoare. Chiar și așa, mulți și mai ales cei care le-au susținut le-au considerat campioane pentru tot efortul depus.

Citește și: Andreea Bălan, prima reacție despre câștigătorii Bordea și Cortea, după ce a pierdut în finala America Express 2023: „Am luptat cot la cot”

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan și Jean Gavril când au dormit împreună la America Express 2023: „Ce am făcut în seara aia…”

Citește și: Andreea Bălan și Jador s-au sărutat? Au fost surprinși în ipostaze tandre de paparazzi, în mașină, în toiul nopții

Citește și: De ce i s-a interzis lui Dan Diaconescu să mai apară la TV și ce s-a întâmplat cu televiziunea OTV

Motivul pentru care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au mai apărut împreună la TV, după ce s-a terminat America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dispărut din lumina reflectoarelor o perioadă de timp după ce s-au întors din America Express. Ce-i drept, era de așteptat acest lucru, mai ales că în cadrul competiției s-au detașat de realitate, iar dorul de viața cotidiană și mai ales de copii și cei dragi a fost unul imens. Totuși, atunci când și-au făcut simțită prezența, au fost separat și niciodată împreună, ceea ce a stârnit un val de reacții în mediul online.

Recent, Andreea Antonescu a fost invitată în cadrul emisiunii 'Xtra Night Show' de pe Antena Stars, unde Dan Capatos și restul moderatorilor nu au putut să nu abordeze acest subiect. Întrăbările despre colega ei de breaslă și buna sa prietenă, Andreea Bălan, au curs în platoul emisiunii, iar frumoasa blondină nu a ezitat să răspundă la ele.

De ce n-ai venit cu ea (n.r. la Xtra Nisght Show)? De ce nu vii cu ea luni (n.r. când urma să fie invitată Andreea Bălan la emisiune), de ce nu ai venit cu ea astăzi', a întrebat Andreas Petrescu.

Luni o să fiu cu bebelina și nu am absolut nicio șansă, că doar nu vreți să-mi aduc bebelina la orele 23:00, și astăzi de ce mă întrebi pe mine? Eu am zis prezent', a explicat Andreea Antonescu.

Ați fost împruenă la Podcastito? Lumea începe să facă speculații. Auzim pe la colțuri, băi, s-au certat fetele după America Express?', a spus Paula Chirilă.

N-am apucat să mergem împreună la Podcastito. Nu mai poi să postezi nimic pe Instagram că vorbește lumea', a răspuns Andreea Antonescu.

Zice lumea că Dinu Maxer divorțează, Andrei Aradits divorțează și Andre nu merg împreună la emisiuni', a glumit Andreas Petrescu.

Andreea Antonescu, despre drama care a făcut-o să se împace cu Andreea Bălan

Andreea Antonescu a fost invitată la podcastul lui Radu Țibulcă recent, unde a vorbit despre detalii mai puțin cunoscute despre relația ei cu Andreea Bălan. Deși au făcut extrem de multe împreună și au trupa Andre, au fost momente în care nu și-au vorbit ani de zile. Cântăreața nu a ezitat și a relatat episodul care a făcut-o să relizeze cât de puternică este legătura dintre ea și frumoasa blondină.

'Cine a revenit cu ideea de a face Andre? Mă întorsesem în țară și am aflat că Andreea urmează să nască. Am aflat și de nefericitul moment, cum că era să-și piardă viața în urma nașterii Clăriței. Nu am stat pe gânduri, deși noi nu mai vorbisem de ani de zile, m-am dus la ea la spital. Era internată la terapie intensivă. Noi nu mai vorbisem de câțiva ani și am senzația că eram și certate, că de asta nu vorbisem, dar nu mai știu motivul. A fost pentru prima oară în viața mea când dincolo de orgoliu aș fi putut pierde un om foarte important, care n-ar fi avut habar cât de mult înseamnă pentru mine. Exact ca povestea cu tatăl meu.' a mărturisit Andreea Antonescu, la podcastul lui Radu Țibulcă.

Mai mult decât atât, Andreea Antonescu a explicat că ele și-au fost mereu alături la greu și au ținut legătură, însă foarte rar atunci când le-a fost bine.

Eu am ținut legătura cu Andreea, atunci când nouă ne-a fost greu. De fiecare dată când ne era bine, noi nu țineam legătura. Dar dacă treceam prin momente grele, eu sau ea, cealalata era prima persoana care era contactata. Legatura asta dintre noi doua la greu a fost dintotdeauna. Eu și Andreea nu suntem persoane care să stea toata ziua la cafea, dar cand ne-a fost greu, acolo am fost. Pana la 3-4 dimineata. Cu nopti planse, cu suflet distrus, cu mușcat din pereți, întins pe jos pe gresie.' a mai adăugat Andreea Antonescu la podcastul cu Radu Țibulcă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton