Motivul aparițiilor publice din ce în ce mai rare ale lui Kate Middleton: o posibilă sarcină

 Ioana Motoc
.

O știre bombă circulă zilele acestea în presa din Marea Britanie. Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil, la doar câteva luni după ce a adus-o pe lume pe prințesa Charlotte.

Catherine Herzogin von  Cambridge eröffnet Kensington Leisure Centre in London / 190115 ***Catherine Duchess fron Cambridge opens the Kensington Leisure Centre in London

Ducesa de Cambridge „se află în primele stadii ale sarcinii, urmând să aducă pe lume cel de-al treilea copil” din căsnicia cu prințul William, cel de-al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

 

Revista Star citează surse care arată că ducesa ar fi însărcinată pentru a treia oară și invocă faptul că absența sa de la o serie de evenimente recente, atât oficiale cât și neoficiale, cum ar fi nunta unor buni prieteni, omul de afaceri Bear Maclean și Daisy Dickson, ar fi fost motivată tocmai prin faptul că așteaptă încă un copil.

 

Citește mai multe pe Libertatea.ro!

 

Sursă foto: hepta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton