Motivul pentru care Ilinca Goia a lipsit pe micile ecrane vreme de 15 ani: „Am renăscut, mi-am găsit perechea, mi-am schimbat viața total”

.

Ilinca Goia are o vastă experiență în lumea teatrului și a filmului, făcând parte din distribuția serialului „Lia – soția soțului meu', de la Antena 1. Actrița a avut o absență de 15 ani de pe micile ecrane, perioadă în care, spune ea, s-a copt la minte, a renăscut și s-a dedicat copilului ei. De curând, Ilinca Goia a vorbit despre perioada în care a stat departe de atenția publică, despre minusurile teatrului românesc și despre relație pe care o are o are cu fiul ei, care îi calcă pe urme. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ilinca Goia, 54 de ani, este o actriță desăvârșită și are o carieră înfloritoare în spate. În urmă cu mai bine de 15 ani, a jucat în telenovela „Lacrimi de iubire’, difuzată pe postul Acasă, unde a dat viață personajului Beatrice. În anii care au urmat, actrița s-a retras de pe micile ecrane și a avut o revenire spectaculoasă în serialul „Lia, soția soțului meu’, unde joacă rolul Otiliei. De curând, Ilinca Goia a vorbit despre absența sa din televiziune și schimbările care s-au produs în viața ei, atât în plan personal, cât și profesional.


Citește și: Ilinca Goia a povestit ce i-a spus regretatul Ion Caramitru, înainte de o piesă de teatru: ‘Ne-a prevenit în timpul repetițiilor că o să ne îndrăgostim de…’ / EXCLUSIV

Citește și: „Am crescut mai mulți copii decât am făcut’. Ce relație are Ilinca Goia cu ceilalți actori din serialul Lia, de la Antena 1

Citește și: Romică Țociu, despre relația dintre Iulia Albu și iubitul ei, după ce s-au certat la America Express: „A fost bombă! Ei au…’


Citește și: Daniel Balaciu a cerut arest la domiciliu, după ce a fost la un pas să-și omoare soția. Dana Roba: „Nu are cum să scape. Îl așteaptă o pedeapsă maximă’

Motivul pentru care Ilinca Goia a lipsit pe micile ecrane vreme de 15 ani

În cei 15 ani în care a stat departe de micile ecrane, Ilinca Goia recunoaște că în viața ei s-au produs multe schimbări. Actrița s-a dedicat familiei și în special fiului ei, Nikita-Andrei, care îi calcă pe urme și a urmat o carieră artistică.


„O, Doamne, dar ce nu s-a întâmplat?! Pare că totul s-a-ntâmplat în acești ani. Multe roluri, în teatrul de stat sau privat, în film sau TV.  Mi-am crescut copilul, m-am „copt’ la minte, după 45 ani am renăscut, mi-am găsit perechea, mi-am schimbat viața total. Da, tot ce trebuia să se întâmple.

Am avut perioade de muncă asiduă descreierată, cu câte 10 roluri per stagiune, dar și etape de stagnare nedreaptă, sumbră, aparent fără nicio noimă. Reflectoarele de pe fața ta aduc și umbrele din spatele tău. Nu trebuie să consideri că ți se cuvin, nici una nici alta. Trebuie să nu uiți de unde ai plecat, să te antrenezi, să te rafinezi, dar să rămâi tot tu. Să-ți dai respect, răbdare, umor și încredere, credință’, a spus actrița, potrivit unica.ro.


Ilinca Goia, declarații despre fiul ei

În cadrul aceluiași interviu, Ilinca Goia a făcut câteva declarații emoționante despre fiul ei din mariajul cu Dominic Dembinski. Nikita-Andrei este pasionat de teatru, muzică și fotografie și a avut numeroase expoziții și proiecte importante.


„Nu știu cât de talentată mamă sunt, asta ar trebui să-l întrebați pe fiul meu. El zice că sunt o mamă cool și înțelegătoare cu care poate vorbi orice, și care a reușit să-și păstreze copilul interior. Într-un fel, pot spune că noi doi am crescut împreună, în sensul că el m-a-nvățat să fiu mamă, și el „m-a crescut’ pe mine, nu doar eu pe el. Nikita s-a dezvoltat destul de paternal, deprinzând probabil aceasta din relația ce-a avut-o cu tatăl meu, bunicul său, ei doi s-au adorat reciproc. Nu cred că greșesc prea mult când afirm că ar fi talentat ca părinte. Asta spune și cum m-am priceput să-l cresc, nu?


Nikita s-a format în lumea muzicii, dar și a Teatrului, studiind pianul de la 4 ani. Apoi, jucând în copilărie și adolescență în două spectacole importante ale TNB la vremea lor, apoi continuând la Conservator o vreme. În cele din urmă a absolvit Facultatea de Arte, foto-video, având multe expoziții, contracte, proiecte fructuoase și aici, și în muzică. Fiul meu și-a ales două domenii înrudite cu cel teatral – cinematografic. A pornit la un drum foarte anevoios, în România cel puțin, drumul liberului-profesionist în artele media (foto, video) și cele muzicale (componistică,  interpretare). E sinistru cu ce lipsă de investiții și promovare în domeniile culturale se confruntă tinerii noștri artiști. De aceea și foarte mulți dintre ei își părăsesc țara’, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook