Motivul pentru care Ioana Ginghină nu își schimbă numele după căsătorie: „Am atâtea probleme”

 Ifrim Georgiana
.

Motivul pentru care Ioana Ginghină nu își schimbă numele după căsătorie. Actrița este pe cale să își întemeieze o familie cu acte împreună cu iubitul ei, Cristi Pitulice. Recent, aceasta a mărturisit că dorește să-și păstreze numele de fată și a explicat motivul pentru care a luat această decizie. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De mai bine de 3 ani, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice formează un cuplu. Între cei doi lucrurile decurg cât se poate de bine și sunt pe punctul de a se căsători. Îndrăgita actriță a susținut că nu își dorește o nuntă tradițională, ci una atipică. Mai mult, evenimentul va fi unul restrâns, dorință împărtășită de ambii parteneri. Acum, Ioana Ginghină susține că, după oficializarea relației, își va păstra numele de fată.

ioana-2-1ioana-2-1

Motivul pentru care Ioana Ginghină nu își schimbă numele după căsătorie. „Am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment', a spus actrița despre căsniciile anterioare.

Citește și: Dieta cu pepene pe care o ține Ioana Ginghină:”Timp de zece zile…”

Citește și: Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit:„Să bem 8 pahare de apă pe zi, să…”

Citește și: Fata de 18 ani a unui preot din Maramureş s-a aruncat de la etajul 12. Ce bilet de adio a lăsat Maria:”Și-au bătut joc de durerea mea”

Citește și: Mioara Roman trece printr-o nouă operație. Oana Roman, despre starea mamei sale:„Va fi complicat'

Motivul pentru care Ioana Ginghină nu își schimbă numele după căsătorie

Actrița a susținut că după divorțul de fostul soț a fost nevoită să-și schimbe actul de identitate. Aceasta nu își dorește să treacă prin aceleași formalități după căsătoria cu Cristi Pitulice, motiv pentru care își păstrează numele de fată.

„Toate astea mă distrează, teoretic eu abia mi-am schimbat buletinul când am divorțat. Și am zis, iar să schimb buletinul, dar trebuie făcute și astea.

Deci am atâtea probleme acum pentru că mi-am schimbat numele din cauza faptului că eu când ies cu Ruxi din țară, pe certificatul ei de naștere scrie Ioana Papadopol. Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte: și de divorț, și cu certificatul de naștere și cu declarația lui Alexandru, pe când el trebuie să plece doar cu declarația mea. De aceea nu îmi mai schimb numele după căsătorie, gata, asta a fost', a declarat Ioana Ginghină, potrivit Impact.ro.

„Eu cu niciun soț nu am stat în aceeași casă conform buletinelor'

Ioana Ginghină și actualul său partener au cumpărat un teren de la foștii socri ai actriței. Mai mult, cei doi parteneri sunt nevoiți să apele din nou la birocrație, deoarece adresele din buletine sunt diferite.

„Nu ne-am schimbat buletinele. Noi practic am cumpărat o bucată de teren împreună, deci are și el spațiul lui cum ar veni, probabil că o să-l iau la mine în casă ca să nu stăm la numere diferite. În principiu e și el proprietar, terenul e la comun. Nu, nu ne-am mărit curtea, am cumpărat-o de la foștii socri.

Deci eu la divorț am cumpărat jumate de casă și curtea și încă 500 de m de la foștii socri ca să păstrez curtea mare. Și el e proprietar la terenul cumpărat de la ei. Eu cu niciun soț nu am stat în aceeași casă conform buletinelor. Ar fi o premieră!', a adăugat actrița, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton