Motivul real al divorțului dintre CRBL și Elena Viscu. Artistul a spus de ce au ajuns la despărțire, după 16 ani de căsnicie: „Poate de acasă nu pare așa. Noi…”

 Miniosu Alexandra
.

Motivul real al divorțului dintre CRBL și Elena Viscu. Artistul și mama fiicei lui au ajuns la despărțire după 16 ani de căsnicie, deși păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. De la anunțul divorțului, timp de o lună, niciunul dintre ei nu a mai făcut declarații referitoare la separare. Ieri, însă, artistul a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță cum au ajuns să-și spună „adio'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Motivul real al divorțului dintre CRBL și Elena Viscu. Luna trecută, în aprilie, CRBL le dădea fanilor săi o veste absolut șocantă. Artistul anunța atunci, pe rețelele de socializare, că el și Elena Viscu divorțează, după o căsnicie de 16 ani. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie din partea celor doi, având în vedere că au fost, recent, în emisiunea „Power Couple' și au și o fiică împreună.

sotie-crbl-2-1sotie-crbl-2-1

Citește și: CRBL, prima reacție după ce a fost surprins alături de o tânără, la o lună de la anunțul divorțului: „Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea…'

Citește și: În ce relații a rămas CRBL cu soția lui, Elena, după anunțul divorțului: „E bine ca bărbat singur. Noi am fost…'. Respinge complet ideea de a avea alți copii

Citește și: Care a fost cauza morții lui Costel Constantin și unde va fi înmormântat. Actorul era bolnav de diabet și ar fi suferit un infarct: „A murit chiar în spitalul unde lucrează fiul lui'

Citește și: Ramona Olaru, înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani de Oana Matache. Ea va participa la altă emisiune din trust

Motivul real al divorțului dintre CRBL și Elena Viscu

Motivul real al divorțului dintre CRBL și Elena Viscu. Deși au preferat să nu dezvăluie concret motivul despărțirii, recent, CRBL a dat cărțile pe față. Ieri, cântărețul a fost invitat în emisiunea „La Măruță', de la PRO TV, unde a făcut mai multe declarații legate de separare.

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.

Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată.

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ', a declarat CRBL la PRO TV.

Cum au anunțat divorțul

Vă amintim faptul că CRBL a fost cel care a anunțat divorțul. Vestea a fost dată în dreptul unei imagini cu el și Elena Viscu, mama fiicei lui. Atunci, cântărețul spunea că decizia a fost luată de amândoi.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună.

După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a transmis atunci CRBL.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton