Musty, fratele lui Kamara, a refuzat să participe la Survivor All Stars: „Am nevoie de bani. Să ne cheme împreună”

 Ifrim Georgiana
.

Kamara și-a dorit să participe la Survivor All Stars, însă nu a fost selectat de producători pentru acest sezon. În schimb, fratele lui a fost ofertat de Pro TV, dar nu a plecat în Republica Dominicană, asta pentru că are alte planuri în desfășurare. Nu exclude participarea într-un sezon viitor, dar fiind că a avut performanțe remarcabile în 2021.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Survivor All Stars a debutat pe 16 ianuarie și a adus laolaltă cei mai buni concurenți din sezoanele trecute. Kamara nu a fost ofertat de Pro TV, însă a recunoscut că i-ar fi plăcut să concureze alături de Faimoși, convins fiind că ar fi avut șanse mari de victorie. Fratele lui, Musty Camara, a fost sunat de producători pentru a-și încerca șansa în acest sezon. Nu a acceptat propunerea, pe motiv că are alte planuri în desfășurare, dar s-a arătat deschis să participe într-un alt sezon.

kam9-3kam9-3

Citește și: Kamara a spus pe cine vede câștigător la Survivor All Stars: „Fetele au mai puține șanse decât băieții. Tind să cred că…'. Cum își explică faptul că nu a fost selectat în acest sezon

Citește și: Cum a reacționat Kamara când a aflat că producătorii nu l-au vrut la Survivor All Stars: „M-aș duce peste ei cu toiagul'. Pe cine susține în noul sezon

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Eva Măruță, după ce a văzut filmul „Tati part-time” împreună cu fiica ei, Sofia: „Indiferent ce zic haterii, Eva este…”

Citește și: Traian Băsescu este internat la Spitalul Militar din Bucureşti, cu viroză pulmonară puternică. A fost internat și în martie, la Bruxelles

Musty, fratele lui Kamara, a refuzat să participe la Survivor All Stars

Kamara și-a dorit cu ardoare să participe la Survivor All Stars, însă fratele lui, Musty, a fost considerat de producători o opțiune bună pentru acest sezon. Tânărul a refuzat oferta Pro TV-ului, fiindcă nu poate pleca din țară în această perioadă, însă i-ar surâde ideea să se dueleze cu fratele lui.

„Da, m-au sunat să mă întrebe dacă doresc să particip la ediția aceasta. Înseamnă că, în 2021, am fost un concurent cât de cât vizibil, chiar dacă nu neapărat polemic, ca alții.

Inițial, am fost tentat să merg, dar vreau neapărat să mă ocup de niște proiecte artistice, pregătesc ceva frumos, chiar și un podcast. Dacă stăteam acolo, în Dominicană, vreo trei luni, iar le amânam. Nu mai am cum. Am nevoie de bani, dar contează mai mult noul proiect!

Poate data viitoare mă prezint și eu iar la Survivor. Nu știu de ce de data aceasta nu l-au chemat și pe Kamara. A fost bun, este ambițios, merita să se numere printre concurenții ediției din 2024.

Ar fi o idee ca producătorii show-ului să ne cheme împreună în competiție. Mi-ar plăcea să mă confrunt cu Kamara la probe, la unele jocuri, să vedem care se descurcă mai bine', a spus Musty, potrivit playtech.ro.

Ce probleme de sănătate a avut Musty după Survivor 2021

Musty a suferit o accidentare pe când era concurent la Survivor 2021. Fratele lui Kamara spune că recuperarea a fost dificilă și au urmat alți doi ani de dureri cumplite de menisc.

„În Dominicană, m-am accidentat grav la picior. Am suferit, apoi, timp de doi ani, dureri cumplite de menisc. De-abia de câteva luni mă simt mai bine, iarna asta parcă m-au mai lăsat durerile acelea mari.

Eu cu Jador și cu Cătălin Moroșanu am avut câteva conflicte acum trei ani la acest concurs. Eram rivali. Nu sunt însă supărat pe ei. Se aprind repede, apoi își cer scuze. Și mie mi-au cerut iertare, au recunoscut că au greșit la niște faze, așa că am rămas prieteni cu amândoi și în afara competiției.

Cătălin Moroșanu se mai enervează. E și el om, dar e conștient că greșește, doar e bărbat în toată firea! Își cere scuze și faci brusc pace cu el. E om bun, inimos!', a mai spus tânărul pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton