Nadia Comăneci, apariție senzațională la premiera documentarului despre Ilie Năstase. A defilat pe covorul roșu alături de Boris Becker / Ce vedete au mai fost prezente la eveniment

 Ifrim Georgiana
.

Nadia Comăneci a avut o apariție senzațională la premiera documentarului despre Ilie Năstase, care a avut loc la Sala Palatului din București, marți seara. Fosta gimnastă a atras toate privirile într-un costum elegant, defilând pe covorul roșu alături Boris Becker. Printre invitații de seamă s-au numărat și Gheorghe Hagi sau Ion Țiriac.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ieri, la Sala Palatului din București, a avut loc lansarea documentarului „Nasty', ce urmărește viața fabuloasă a fostului mare jucător de tenis. Ilie Năstase, primul lider mondial din istoria tenisului, și-a făcut apariția într-un costum elegant, cu ochelari de soare. La braț a avut-o pe partenera lui, Ioana, care a optat pentru o rochie lungă, vaporoasă, de culoare neagră. Evenimentul a reunit adevărate legende din lumea sportului.

436408045_1172852613877248_6643514181059514673_n436408045_1172852613877248_6643514181059514673_n

Citește și: Nadia Comăneci face sport cu Arnold Schwarzenegger. Cum s-au fotografiat cele două legende: „O zi grozavă începe cu un antrenament bun și un prieten drag”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la petrecerea Oscar. „Zeiţa de la Montreal” s-a pozat cu actorul Danny DeVito: „A fost un eveniment măreţ!”

Citește și: Cum l-a cunoscut Mihai Bendeac pe tatăl Cristinei Neagu, pe vremea când acesta era taximetrist: „Siderat, i-am întins mâna, zâmbind tâmp, şi…”

Citește și: Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor All Stars. Și-a pierdut tatăl când avea doar 9 ani

Nadia Comăneci, apariție senzațională la premiera documentarului despre Ilie Năstase

La premiera documentarului „Nasty', dedicat lui Ilie Năstase, și-au făcut apariția adevărate legende din sport, între care Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, Bogdan Stelea sau Ion Țiriac. Apariția Nadiei Comăneci a fost o adevărată surpriză pentru cei prezenți la eveniment. „Zeița de la Montreal', așa cum e supranumită, a defilat pe covorul roșu alături de Boris Becker, fostul mare jucător de tenis german.

Îmbrăcată într-un costum fucsia, Nadia Comăneci a oferit o nouă lecție de eleganță, afișând un zâmbet larg în timpul defilării. Ținuta ei a fost accesorizată cu o pereche de sandale cu toc înalt, dar și o geantă neagră de la Louis Vuitton.

De la eveniment nu a putut lipsi nici Ion Țiriac, bunul prieten al lui Ilie Năstase, care a fost însoțit de iubita mai tânără.

Cât costă filmul despre viața lui Ilie Năstase

În martie, Ilie Năstase ne-a vorbit și despre costurile documentarului despre viața și cariera lui. Producția a costat aproape un milion de euro.

„Cheltuielile pentru acest film au fost de aproape un milion de euro. Au fost băieții în toată lumea pentru interviuri. Spre exemplu, la Wimbledon ne-a costat 19 000 de lire, pentru fiecare minut. Și filmul are cel puțin o oră și jumătate. A fost greu dar îl facem pentru copiii din ziua de azi. Părerea mea e că ar trebui dat în totă țara, să vadă și copiii mici că se poate ajunge și din România nr.1 în lume. Da? Trebuie vizionat de cât mai mulți copii. Cei mai în vârstă știu, dar copiii nu m-au văzut. De asta l-am și făcut', a mai declarat Ilie Năstase, pentru viva.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton