Nadia Comăneci este în doliu după moartea socrului ei. Harold Conner avea 93 de ani: „Ai fost un bărbat minunat și iubitor”

 Ifrim Georgiana
.

Nadia Comăneci este în doliu după moartea socrului ei. Fosta gimnastă a făcut tristul anunț la puțin timp după revenirea de la Paris, unde a asistat la Jocurile Olimpice. Harold Conner, tatăl soțului ei, avea 93 de ani și a fost un inginer strălucit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Până de curând, Nadia Comăneci s-a aflat la Paris și a fost una dintre marile surprize la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. După controversa de la gimnastică, aceasta a militat ca medalia de bronz să revină celor trei sportive. Acest lucru nu s-a întâmplat, doar Ana Maria Bărbosu reușind să urce în clasament.

nassiaianassiaia

Citește și: Nadia Comăneci, gest impresionant pentru gimnasta Sabrina Voinea, după ce TAS i-a refuzat contestația: „Eu îi dau medalia mea de bronz de la Montréal! A făcut un exercițiu fenomenal”

Citește și: Sabrina Voinea se retrage din gimnastică după controversa de la Jocurile Olimpice. Mama sportivei: „Pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni. Atât am putut suporta' / Nadia Comăneci a explicat de ce a fost depunctată

Citește și: Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au apărut pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic. Ce spune impresara: 'Patru pagini ne-au fost dedicate…'/ EXCLUSIV

Citește și: Dani de la Insula Iubirii a ajuns în pat cu ispita Mădălina. Ce făcea în acest timp Maria, iubita lui: „Asta am simțit, asta am făcut'

Nadia Comăneci este în doliu după moartea socrului ei

Odată întoarsă în SUA, Nadia Comăneci a primit o veste dureroasă. Socrul ei a încetat din viață la vârsta de 93 de ani. Legendara gimnastă a avut o relație apropiată cu Harold Conner, astfel că, la aniversarea acestuia de 90 de ani, a publicat o serie de fotografii emoționante.

„Odihnește-te în pace, Harold Conner! Ai fost un bărbat minunat și iubitor. Te iubim!', a fost mesajul transmis de Nadia Comăneci.

În vârstă de 93 de ani, Harold Conner a fost un inginer strălucit. A contribuit la dezvoltarea avionului hipersonic X-15. De altfel, a lucrat în programare a fost profesor la Universitatea din Oklahoma până în 1996, când s-a retras din activitate.

Nadia Comăneci și Bart Conner sunt împreună de trei decenii

Zeița de la Montreal, așa cum este alintată Nadia Comăneci, este căsătorită cu Bart Conner de 27 ani și împreună au un fiu, Dylan Paul, care a venit pe lume pe 3 iunie 2006. S-au cunoscut când amândoi erau copii, dar povestea lor de dragoste a început mai târziu.

Nadia Comăneci și Bart Conner s-au căsătorit pe pe 27 aprilie 1996 și nunta lor a fost una spectaculoasă. I-au avut nași pe Adrian și Dana Năstase, iar la eveniment s-au înghesuit numeroase VIP-uri.

„Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime. Cununia în sine a fost ieşită din comun. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior şi cine va călca va decide în casă.

Eu l-am tot călcat pe picior şi, când am făcut-o pentru prima data, m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt’, povestea Nadia Comăneci în cartea ei, Scrisori către o tânără gimnastă’.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton