Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, s-a întors în România. Cu ce se ocupă în țară, după despărțirea de artist

.

Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, s-a întors în România. După despărțirea de artist, tânăra se mutase înapoi în Marea Britanie, fiecare văzându-și de drumul lui și de cariera sa. Acum, la câteva luni de la separare, aceasta a revenit aici și este implicată în mai multe proiecte, unele chiar inedite pentru ea. Iată dovada!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Naomi Hedman și Florin Ristei au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Deși mulți credeau că vor ajunge împreună până la adânci bătrâneți, aceștia au decis să se separe, anul trecut. La finalul lui 2023, ea a șters de pe toate rețelele de socializare pozele cu fostul iubit. În urma despărțirii, fotomodelul s-a mutat din țară, plecând în Marea Britanie, dar se pare că acum a revenit în România…

naomi-hedman-1naomi-hedman-1

Florin Ristei și fosta lui iubită, Naomi Hedman, s-au cunoscut în cadrul emisiunii „X Factor' de la Antena 1. El era jurat, ea concurentă, iar după finală aceștia au început să formeze un cuplu. La finalul anului trcut, ea lua pe toată lumea prin surprindere, ștergând toate postările cu Florin de pe conturile ei de socializare. Ulterior, tânăra s-a mutat înapoi în Marea Britanie pentru a-și continua cariera muzicală și cea de fotomodel, iar el și-a continuat cariera artistică aici.

Citește și: „Nu există ceva mai bun după…” Naomi Hedman, mesaj cu subînțeles la aproape o lună de când Florin Ristei a confirmat despărțirea

Citește și: Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman: „Am suferit. Am iubit. Nu a vrut niciunul să…”

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase, primul interviu după nuntă: „Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, susținerea oamenilor e un lucru extraordinar'

Citește și: Kate Middleton, într-o ținută splendidă la Wimbledon. Prințesa de Walles, elegantă și zâmbitoare, la jumătate de an după ce a început tratamentul împotriva cancerului

Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, s-a întors în România

De curând, Naomi Hedman s-a întors în România, la câteva luni de la despărțirea de Florin Ristei. Motivul? Tânăra a ocupat un rol de reporter backstage la Beach, Please!, unul dintre cele mai mari festivaluri de pe litoralul românesc. Acesta a făcut interviuri cu toți artiștii internaționali pe care Selly și echipa sa i-au adus anul acesta, precum Travis Scott, Anitta, Wiz Khalifa, NLE Choppa, 6ix9ine, Gucci Mane, Lil Pump și French Montana.

Cu toate că Naomi Hedman nu are experiență ca reporter, ea fiind fotomodel și cântăreață, a acceptat cu entuziasm noua provocare din viața ei.

După ce Naomi Hedman a șters toate pozele cu el din mediul online, Florin Ristei fusese întrebat atunci ce se întâmplă cu relația lor, însă el a preferat să păstreze discreția.

Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea', spunea artistul atunci, pentru Click!

Ulterior, Florin Ristei a confirmat despărțirea de Naomi Hedman în podcastul lui Speak, dezvăluind că ea s-a mutat în Marea Britanie.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea', a spus Florin Ristei în podcastul „Fiertzi pe Power Couple'.

Florin Ristei susține că e în continuare un bărbat singur

Recent, în cadrul podcastului „La Țocii', Florin Ristei a susținut că e în continuare singur după despărțirea de Naomi Hedman. În același timp, cântărețul a spus ce sacrificiu nu a făcut pentru relația lor. El nu a renunțat la viața în România pentru ea.

Naomi Hedman a stat trei ani în România pentru relația cu Florin Ristei, însă s-a mutat în Marea Britanie, imediat după despărțire.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile.

S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o', a dezvăluit Florin Ristei, în podcastul „La Țocii'.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton