Narcisa Suciu a împlinit 48 de ani. Ce regret are artista în legătură cu fiica ei: „Nu s-a întâlnit cu părinții mei”

.

Narcisa Suciu a împlinit 48 de ani. Vineri, 27 ianuarie, cunoscuta artistă își sărbătorește ziua de naștere. Pentru a marca momentul special, aceasta și-a lansat cea de-a doua carte. În vara acestui an, intepreta a fost la un pas de moarte și a fost nevoită să se opereze de urgență din cauza că avea apendicele perforat. Cu ocazia zilei sale de naștere, Narcisa Suciu a făcut câteva mărturisiri sincere despre viața ei personală. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Narcisa Suciu a împlinit 48 de ani și a ales să marcheze acest moment prin lansarea celei de-a doua cărți. Volumul vorbește despre relația tată-copil, artista pierzându-și părintele la scurt timp după ce a devenit mamă. Povestea de viață a interpretei este una dureroasă și ascunde multe momente marcante. La vârsta de 17 ani, Narcisa Suciu a rămas orfană de mamă și a fost nevoită să se descurce pe cont propriu. De peste 10 ani, cântăreața este stabilită în Finlanda și locuiește cu fiica și soțul ei, Veikko Miettinen.


Narcisa Suciu a împlinit 48 de ani. În 2021, cunoscuta intepretă și-a lansat prima carte, un volum în care a scris despre relația cu mama sa. La acea vreme, intepreta susținea că a fost vorba despre „exercițiu terapeutic’, fiica acesteia contribuind la crearea acesteia. Desenele Dariei au fost introduse în capitolele cărții.

Citește și: „Peste cadavrul meu’. Narcisa Suciu nu a acceptat ca tatăl ei să-și refacă viața, după moartea mamei


Citește și: Narcisa Suciu și-a întâlnit marea dragoste pe Internet: ‘Insista să ne căsătorim. Eu nu voiam’

Citește și: „Când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii'. Livia, soția lui Cătălin Bordea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a suferit de depresie

Citește și: Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Ce dietă ține și la ce alimente a renunțat: ‘Puteam să trăiesc doar din zahăr’


Narcisa Suciu a împlinit 48 de ani

Prin intermediul celor două volume lansate, Narcisa Suciu a descris toată greutatea anilor tinereții. Unul dintre regretele artistei este acela că fiica ei, Daria, nu a apucat să-și cunoască bunicii. Mama cântăreței s-a stins din viață la 50 de ani, pe vremea când aceasta avea 17 ani.

„Sunt unul din copiii care și-au pierdut părinții mult prea devreme. Am pierdut-o pe mama când aveam 17 ani, ea avea puțin peste 50 de ani și apoi l-am pierdut pe tata la câteva luni după ce am avut-o pe Daria, la vreo 10 luni. Asta m-a făcut să nu am timp suficient să aflu despre ei tot ce ar fi trebuit să aflu. Din păcate, Daria nu s-a întâlnit cu părinții mei. Ei să nu o cunoască și ea să nu știe exact care îi sunt înaintașii.


Am vrut ca lucrul acesta să nu se perpetueze și în familia ei, în cazul în care se va întâmpla să nu fiu prezentă fizic, în momentul în care ea va avea copii. Chestie care era să se întâmple în vara asta, când era să mor. Mă gândeam atunci doar la faptul că nu am reușit să completez cartea aceasta.

Inițial am crezut că această carte va fi doar între mine și fiica mea. Eu îmi notasem niște întrebări pe un caiet în pupitrul ei și apoi m-am gândit că voi scrie frumos pe curat. Numai că am vorbit cu Mirela Retegan care mi-a spus că asta trebuie să fie carte, să ajungă în casă la toată lumea’, a declarat artista, potrivit fanatik.ro.


„Eu m-am trezit atunci că trebuia să fiu mamă’

Pierderea mamei a fost cel mai cumplit moment pentru Narcisa Suciu. Aceasta a fost nevoită să preia responsabilitățile celei care i-a dat viață și a avut grijă de fratele ei mai mic, care avea 13 ani la acea vreme.

„Dacă mă uit spre fratele meu, sunt foarte mândră de cea a ajuns el. În momentul în care am pierdut-o pe mama el avea doar 13 ani. Eu m-am trezit atunci că trebuia să fiu mamă, înlocuitor de mamă pentru un adolescent. Aia a fost, poate, cel mai greu. Nu știam cum se face asta și nici nu avea cine să mă învețe’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.


„Mi-am dorit ca ea să știe că vine dintr-o poveste mare de iubire’

În urmă cu peste 20 de ani, Narcisa Suciu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fostul ei coleg de trupă, chitaristul Daniel Crăciun. Din relația celor doi, a rezultat o fiică, pe nume Daria. Se pare că fiica artistei i-ar fi mărturisit că simte absența tatălui, însă intepreta a păstrat legătura cu acesta și s-au consultat cu privire la viitorul copilului pe care îl au împreună.

 „Adevărul acesta nu este total. Niciodată nu am fost singură, l-am avut pe fratele meu cel mare alături de noi în primii șase ani. Am fost ajutată tot timpul de familie, nu pot spune că am fost absolut singură. În ceea ce privește deciziile importante pe care părinții trebuie să le ia, le-am luat împreună cu taică-su. Nu am hotărât nimic fără să mă consult cu el. Noi avem în continuare o relație foarte bună, și ei au o relație bună. Acesta a fost un aspect la care eu am lucrat. Mi-am dorit ca ea să știe că vine dintr-o poveste mare de iubire, nu dintr-o întâmplare nefericită. Pentru că ăsta a fost adevărul.


Cred că este foarte important să știe copiii lucrul acesta, că indiferent ce simți tu pentru omul cu care nu mai poți să trăiești, nu are nicio legătură cu relația pe care ei doi ar trebui să o aibă. Eu nu înțeleg părinții care atunci când se despart își vorbesc partenerul de rău. Nu se gândesc că orice se poate întâmpla, în orice moment, și copilul tău poate să rămână cu celălalt, despre care tu i-ai vprbit doar de rău. Nu văd cum ar putea copilul respectiv să meargă înainte, în mintea lui fiind că a rămas cu răul’, a mai spus interpreta.


„Le-am făcut cunoștință dinainte de a deveni noi un cuplu’

Se pare că tatăl fiicei Narcisei Suciu l-a cunoscut pe actualul soț al acesteia Veikko Miettinen. Daria are o relație foarte apropiată cu bărbatul de origine finlandeză, care a îmbrățișat cum se cuvine rolul de tată.

 „Eu le-am făcut cunoștință dinainte de a deveni noi un cuplu, ca să fiu sigură că am cu cine și ca să înțeleagă că este o parte importantă din viața ei. Și, de asemenea, că a fost o parte importantă din viața mea.

Omul acesta a învățat-o să înoate, să meargă pe bicicletă, să patineze, să schieze. Toate lucrurile pe care un tată trebuie să le facă pentru copilul lui. Nu-l numește tată, niciodată nu am vrut asta pentru că tatăl ei trăiește, există și este implicat în viața ei’, a încheiat Narcisa Suciu.

Sursa foto: Facebook