Nasrin Ameri a născut un băiețel. Prima imagine cu fiul ei: ”Bebeluș iubit și minunat”

 Calin Maria Bianca
.

Nasrin Ameri a născut un băiețel. Prima imagine cu fiul ei. Nasrin Ameri radiază de fericire în aceste momente, asta după ce frumoasa prezentatoare TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Așa cum era de așteptat, nu a putut ascunde momentul de mare ei comunitate din mediul online, unde este foarte activă, și a împărtășit cu toți cei dragi cel mai frumos sentiment din viața ei. Iată prima imagine cu bebelușul, dar și primul mesaj în calitate de mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nasrin Ameri și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, astfel că la scurt timp după ce și-au unit destinele pentru tot restul vieții, frumoasa brunetă a dat vestea cea mare, și anume că este însărcinată. De aici, și-a ținut fanii la curent cu fiecare moment din viața lor, dezvăluind inclusiv că vor avea un băiețel.

whatsapp-image-2023-05-29-at-16.40.41-2whatsapp-image-2023-05-29-at-16.40.41-2

Totuși, nu a spus clar când o să nască, astfel că imaginea cu micuțul ei pe conturile ei personale de socializare a copleșit și emoționat pe toată lumea, mai ales pe cei care o urmăresc de foarte mult timp și îi sunt alături în orice moement.

Citește și: Nasrin Ameri va avea un băiețel: „Fericire până la cer și înapoi!”

Citește și: Nasrin Ameri, mesaj pentru nașul Cristi Borcea, cu puțin timp înainte să nască: „Să pregătească nume de băiat”

Citește și: Ce relație are fiica Cristinei Cioran cu tatăl ei, Alex Dobrescu, la 7 luni de la despărțire: „Am observat că atunci când se vede cu el…'

Citește și: Iulia Vântur, apariție fabuloasă pe covorul roșu, în Abu Dhabi. Cu ce artist român s-a întâlnit la Premiile IIFA

Nasrin Ameri a născut un băiețel

Nasrin Ameri a născut un băiețel perfect sănătos, iar acum, atât ea, cât și soțul ei radiază de fericire că, în sfârșit, își pot strânge minunea în brațe. Vestea s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare, iar totodată postarea sa a strâns într-un timp foarte scurt numeroase comentarii și urări de bine de la fanii frumoasei prezentatoare TV. Așa cum era de așteptat, nu i-a arătat chipul, însă a informat pe toată lumea că a devenit, în mod oficial, mămică.

'Bine ai venit pe lume, bebeluș iubit și minunat!', este mesajul scris de Nasrin Ameri în dreptul fotografiei cu fiul ei.

Cum au reacționat fanii când au aflat că a născut

Fanii prezentatoarei TV și marea comunitate pe care și-a format-o în timp, mai ales de când are propriile episoade de podcast, nu au putut să treacă cu vederea peste mare veste și în același timp cea mai importantă zi din viața frumoasei brunete. Prin urmare, secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt și fiecare urmăritor a lăsat un mesaj de bun venit pentru bebeluș, dar și unul frumos pentru proaspăta mămică.

'Felcităăărriiiii! / Nu îmi vine să cred. Felicitări și să vă trăiască! / Să vă trăiască minunea! / O familie perfectă! Să vă ajute Dumnezeu! / Felicitări și să vă aducă numai bucurii!', sunt doar o parte dintre numeroasele mesaje de la postarea prezentatoarei TV.

Nasrin Ameri nu a dezvăluit numele copilului

Nasrin Ameri a dezvăluit sarcina după ce avea mai mult luni, nu imediat când a aflat, dorindu-și ca mai întâi să se asigure că este totul bine înainte de a da marea veste. Ei bine, deși și-a ținut marea comunitate la curent cu cele mai noi informații din viața ei de graviduță, inclusiv sexul copilului, cu toate astea nu a spus numele copilului, astfel că în continuare este un mister pentru fani.

Nu am nici un nume, nu am făcut nici o listă, cred pe ultima sută de metri o să aleg numele. Mă sfătuiesc deocamdată și cu nașii. I-am spus și lui Cristi: „gândește-te la nume!' A zis: bine, mă gândesc!'’a dezvăluit graviduța, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton