Natalia Mateuț are o nouă relație. Ce spune prezentatoarea TV despre iubitul ei: „Nu e din showbizul de aici”

 Ifrim Georgiana
.

Natalia Mateuț are o nouă relație. Natalia Mateuț iubește din nou și a făcut primele declarații despre relația cu cel care i-a cucerit inima. Deși cuplul s-a închegat recent, prezentatoarea TV de la Antena Stars spune că este mai fericită ca niciodată și mulțumită de alegerile pe care le-a făcut în ultima vreme. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Natalia Mateuț are o nouă relație.. Natalia Mateuț are un nou iubit și recunoaște că traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Invitată într-o emisiune televizată, vedeta a făcut primele declarații despre schimbările din viața ei sentimentală, deși a ținut să sublinieze că relația s-a înfiripat recent. Deocamdată, prezentatoarea TV nu-și dorește să se afișeze cu noul ei iubit, căci încă sunt în faza de cunoaștere. Chiar și așa, Natalia Mateuț spune că este fericită și așteaptă momentul potrivit pentru a-i divulga identitatea celui care a cucerit-o.

na9na9

La începutul acestui an, Natalia Mateuț spunea că visează să-și întemeieze o familie, deși, la acea vreme, nu era implicată într-o relație. Tot atunci, prezentatoarea de la Antena Stars declara că își va alege cu mai multă grijă viitorul partener. Recent, aceasta a anunțat că iubește din nou și traversează cea mai „frumoasă' perioadă din viața ei.

Citește și: Cine este Natalia Mateuț. Tot ce nu știi despre fiica lui Dorin Mateuț

Citește și: Natalia Mateuț s-a afișat cu noul iubit! Cine este și cum arată bărbatul

Citește și: Ce diagnostic a primit Vlăduța Lupău din partea medicilor de la Paris: „Nu vor să mă opereze, deși eu insist, pentru că nu aș putea trăi așa'

Citește și: Premiile Gopo 2023 – lista completă a câștigătorilor. „Oameni de treabă”, cel mai premiat film

Natalia Mateuț are un nou iubit

Natalia Mateuț are parte de mari schimbări pe plan sentimental. Prezentatoarea TV este implicată într-o nouă relație, care, potrivit acesteia, s-a înfiripat de puțin timp. Șatena nu a divulgat identitatea iubitului ei, fiind de părere că nu este momentul oportun, însă a ținut să sublinieze că bărbatul activează în showbiz.

„Sunt îndrăgostită, da. Cum adică, am fost eu vreodată neîndrăgostită. Momentan, e faza de tatonare. Nu am fost nicicând mai fericită. Trec prin cea mai frumoasă și bună perioadă a vieții mele, sunt liniștită. Atunci când eram fericită, nu știam că pot să fiu mai fericită de atât. Eram, dar am trecut la următorul nivel acum, sunt foarte bine eu cu mine. Sunt bine eu cu mine, nu mai e nevoie de compromis pentru a-i mulțumi pe ceilalți. La 32 de ani este altceva.

O relație înseamnă compromisuri, mai mari sau mai mici, în funcție de cum vrei tu și ce vrei să însemne pentru tine. Nu există perfecțiune. Alegerile pe care le-am făcut în ultima vreme, m-au făcut fericită. Călătoresc mai mult și sunt fericită. La momentul potrivit o să vorbesc despre el. Da (n.r e din domeniu), dar nu e din showbizul de aici. O să povestesc eu', a spus Natalia Mateuț la XNS.

Natalia Mateuț și-a schimbat stilul de viață

De ceva vreme, Natalia Mateuț a renunțat să mai meargă în cluburi sau la petreceri, preferând să se odihnească și să plece în scurte vacanțe.

„În timpul săptămânii nu am timp deloc. Nu mai simt nevoia să merg. Nici la mare nu mă duc de 1 mai. Am o perioadă de liniște. Nu mai am timp să ies în timpul săptămânii, adorm la 22 sau 23. Trebuie să fiu odihnită ca la 6 mă trezesc, în fiecare zi. La 6:00 mă trezesc, la 6:30 plec de acasă, la 7:00 sunt în platou la machiaj, iar la 8:00 în direct. Avem noroc că suntem toți acolo. Decât să ies în cluburi sau la vreo petrecere, prefer să plec de vineri până duminică', a mai spus prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton