Neti Sandu și Busu lămuresc zvonurile despre relația lor: „Toată lumea mă întreabă ce zice soția lui. La început nu vorbeam...”. Se cunosc de 30 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Neti Sandu și Busu se cunosc de 30 de ani, sunt colegi de breaslă la PRO TV și s-au tot lansat zvonuri că ar forma o pereche. Prezenți în același platou de televiziune, în emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi au râs și au depănat amintiri. În spirit de glumă, Neti Sandu recunoaște că a abandonat ideea de a lămuri publicul despre relația lor, așa cum a procedat și cu zvonurile că ar purta perucă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Busuioc și Neti Sandu sunt printre cele mai longevive vedete de la Pro TV. Realizatoarea rubricii „Horoscop' și-a început activitatea profesională aproape în urmă cu trei decenii. Colegul ei de breaslă a venit la postul din Pache Protopopescu în anul 1999.

wervetbwervetb

Citește și: De ce refuză Neti Sandu, de 30 de ani, să plece de la Pro TV: „De la toate posturile am primit oferte. Eu vreau să…”

Citește și: Neti Sandu, moment emoționant de Revelion: „O să mă văd cu foștii colegi de liceu. Anul trecut m-am îmbolnăvit și nu am putut'. Cum arăta Crăciunul în copilăria ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare / Ce face pentru a se menține în formă: „Mănânc orice, dar…'

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea, din nou împreună după zvonurile despărțirii: „Test de…'. Gestul făcut de ea după ce a șters toate fotografiile de cuplu

Neti Sandu și Busu lămuresc zvonurile despre relația lor

Prezenți în acelați platou de televiziune, Neti Sandu și Florin Busuioc au contracarat zvonurile conform cărora ar forma o pereche. Plină de umor, realizatoarea rubricii „Horoscop' recunoaște că a abandonat ideea de a convinge telespectatorii despre natura relației lor, căci n-a putut demonta nici zvonurile că ar purta perucă.

„Toată lumea ne vede ca pe o pereche. Toată lumea mă întreabă ce zice soția lui. Nimic, ce să zică?(…) Mie îmi place că tace la Pro Tv. Să mă lase în pace. (…) Avem o relație relaxată. (…) Mereu mă întreabă ce ți-a cumpărat Busu. Busu… Dacă nu am reușit să conving lumea că nu am perucă, ce să îi conving legat de Busu că avem o relație, da, de tăcere (râde n.a)', a spus Neti Sandu, potrivit protv.ro.

Iar Florin Busuioc a completat-o: „Aici ne vedem, unde să ne vedem. (…) Ne știm de 30 de ani, eu am venit în 1999, la început nu vorbeam, stăteam în alte clădiri.(…) Toată lumea ne vede împreună că facem împreună rubrici'.

Neti Sandu, părăsită printr-un bilet de fostul iubit, după 10 ani de relație

Până la 64 de ani, Neti Sandu a trecut, din păcate, și prin experiențe neplăcute. Vedeta de la PRO TV a divorțat de fostul ei soț după doar doi ani de mariaj. Ulterior, aceasta a fost părăsită printr-un bilet de un fost partener, cu care a avut o relație de 10 ani.

„Știu sigur că, astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu. El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor. Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa. (…) Acum, privind înapoi, mă întreb cum de mi-a fost atât de ușor să stau 10 ani cu cineva… Acum mi se pare un sport extrem', ne-a dezvăluit vedeta Pro TV, în 2022, într-un interviu pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton