Nici vorbă de împăcare între Vasile Șeicaru și Ștefan Hrușcă, buni prieteni cândva: "Trăim alte vremuri". Cum comentează Ducu Bertzi această situație tensionată

.

Mutat de peste 30 de ani în Canada, Ștefan Hrușcă revine în această iarnă în România pentru celebrele concerte de Crăciun, iar fanii care sperau să-l vadă și pe Vasile Șeicaru pe aceeași scenă vor fi dezamăgiți să afle că nu se va întâmpla minunea nici în acest an. Nici Ducu Bertzi, un alt folkist îndrăgit din Cenaclul Flacăra nu va cânta alături de Ștefan Hrușcă, deși i-ar plăcea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Vasile Șeicaru și Ștefan Hrușcă au umplut stadioane întregi și săli de spectacole în anii ’80, iar fanii au tot sperat în anii care au trecut de la Revoluție încoace să-i mai vadă împreună. N-a fost să fie și nici nu sunt șanse să se întâmple prea curând minunea la care tot speră cei care le-au iubit muzica atunci când cântau în Cenaclul Flacăra.

5663d3fbe2e84aedb0baee627a92ea035663d3fbe2e84aedb0baee627a92ea03

Vasile Șeicaru, categoric atunci când vine vorba despre Ștefan Hrușcă. Nu exista cale de împăcare

Prietenia strânsă, care îi lega pe Ștefan Hrușcă și pe Vasile Șeicaru, cândva, o echipă de aur, și pe scenă, a rămas, din păcate, doar o amintire. Nici măcar la insistențele fanilor nostalgici, care și-au manifestat dorința de a-i revedea cântând împreună, Vasile Șeicaru nu a fost mai împăciuitor. Iată ce mesaj postase pe Facebook, în urmă cu câțiva ani:

„Mulţi mă întreabă de colaborarea mea cu Ștefan Hruşcă! Da, a fost în anii ‘80, dar nu mai poate fi vorba acum! Trăim alte vremuri. Lumea nu mai ştie ce era pe-atunci. Nu-şi mai aduce aminte sau nu-şi mai doreşte! Eu reprezint altceva acum, (Ștefan – n.r.) Hruşcă, desigur, altceva! Nu cred că mai interesează pe cineva aşa ceva, azi! Pe de altă parte, (Ștefan – n.r.) Hruşcă n-a mai dat bună ziua de zeci de ani… Și asta nu numai mie!'.

Contactat recent de un reporter Click!, referitor la o posibilă revenire, în această formulă de succes, pe scenă, în spectacolul de Crăciun, al lui Ștefan Hrușcă, solistul de muzică folk Vasile Șeicaru a răspuns scurt: „Nu am nicio legătură cu Hrușcă, eu am concertul meu!'.

Citește și: De ce nu mai vorbește Ștefan Hrușcă, acum, cu foștii lui prieteni, Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru: „N-a mai dat bună ziua de zeci de ani”

Citește și: Selly explică de ce nu a putut preveni incidentul cu Wiz Khalifa de la Beach, Please!: „Nu mi-am dorit să fumeze un joint pe scenă. Eu nu fac percheziția artistului’ / Travis Scott, cel mai scump artist, a fost la un pas să-și anuleze concertul

Citește și: ‘Anul viitor pe cine mai aduce, pe scenă, domnul Selly? Acum ne-a arătat că se fumează grupa mare și că e firesc că vin toți bombardierii acuzați de trafic de persoane…’ Adriana Bahmuțeanu, noi acuzații dure la adresa lui Selly / EXCLUSIV

Ducu Bertzi a rămas, însă, prieten cu Ștefan Hrușcă

Dacă relația cu Vasile Șeicaru este una rece, Ștefan Hrușcă a păstrat o legătură frumoasă cu un alt fost coleg de la Cenaclul Flacăra, Ducu Bertzi.

„Avem o prietenie, dar nu pot să spun că este foarte strânsă, ne vedem mai rar, el stă în Canada, eu sunt în alte spectacole prin alte părți. Dar, când l-am chemat la Sighet, la Festivalul „Floare de colț', a venit tocmai din Canada.

Cu Vasile Șeicaru a cântat mai mult împreună, dar nu pot vorbi, în numele lor, în ce relații au rămas. Ștefan Hrușcă nu m-a chemat la concertul lui de Crăciun, din decembrie, mi-ar plăcea, de ce nu, doar ne știm de zeci de ani, însă el are un format al lui de concert, și-l face singur, nu are invitați soliști', a declarat Ducu Bertzi pentru click.ro.

Cât costă un bilet la concertul de Crăciun al lui Ștefan Hrușcă, în 2024

Ștefan Hrușcă va susține mai multe spectacole de Crăciun, în România. Pe 16 decembrie 2024 este așteptat la Teatrul Național din București, cu un superb recital de colinde, prețul unui bilet fiind de 210 lei.

De-a lungul anilor, colindele sale au devenit un adevărat ritual al sărbătorilor de iarnă, fără de care mulți români nu ar putea simți pe deplin spiritul Crăciunului. Cu fiecare concert, Ștefan Hrușcă ne reamintește că, dincolo de daruri și fast, Crăciunul este despre căldura din inimi, despre familie și credință, și mai ales despre comuniunea cu cei dragi, indiferent de distanțele care ne despart.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton