Nick Casciaro, câștigătorul X Factor, s-a operat la nas. Cum se simte acum și ce colaborare pregătește cu Ramona Bădescu: „O persoană dulce, adevărată”

 Ifrim Georgiana
.

Nick Casciaro, câștigătorul X Factor, s-a operat la nas. Nick Casciaro a devenit extrem de cunoscut în România după ce a câștigat cel de-al zecelea sezeon al emisiunii „X Factor'. Cântărețul italian a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro, reușind să cucerească publicul cu talentul său muzical. Recent, prietenul Loredanei Groza a trecut printr-o intervenție chirurgicală, însă chiar și așa, artistul este implicat în proiecte importante. Nick Casciaro intenționează să colaboreze cu Ramona Bădescu, despre care spune că este o „mare profesionistă'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nick Casciaro, câștigătorul X Factor, s-a operat la nas. În 2021, Nick Casciaro a fost desemnat câștigătorul emisiunii „X Factor', o adevărată rampă de lansare în industria muzicală. Artistul italian se bucură de un succes colosal și pregătește câteva proiecte speciale pentru admiratorii săi. Nick Casciaro s-a întâlnit cu Ramona Bădescu pentru a discuta despre o colaborare muzicală, iar artistul italian a rămas plăcut surprins după întâlnirea cu actrița.

ni10ni10

Tot ca noutate, Nick Casciaro a suferit recent o intervenție chirurgicală la nivelul nasului. Artistul a recurs la o astfel de operație din cauza unei probleme de sănătate cu care se confrunta de ceva vreme.

Citește și: În ce relații se află acum Loredana Groza și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor: „Este foarte ocupată. Ultima dată am vorbit de Crăciun'

Citește și: Bănel Nicoliță, finalist Splash! Vedete la apă, alături de Nick Casciaro: „M-ați susținut când mi-a fost mai greu!”

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copiii: „N-o mai ține în brațe, că așa o obișnuiești'

Citește și: Claudia Pătrășcanu a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău după doar trei săptămâni de relație: „Fostul socru nu prea a fost de acord cu copilul'

Nick Casciaro, câștigătorul X Factor, s-a operat la nas

De curând, Nick Casciaro a trecut printr-o operație de deviație de sept. Artistul a fost internat la o clinică din Italia și se află în proces de recuperare. Chiar și așa, câștigătorul „X Factor' pregătește o serie de proiecte muzicale, între care unul cu Ramona Bădescu, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

„Ramona este o mare profesionistă, o persoană dulce, adevărată, curată și plină de inițiative. Ne-am întâlnit să discutăm despre o colaborare și în curând vor veni și noutăți frumoase în acest sens', a spus artistul italian, potrivit ciao.ro.

Cine este tatăl lui Nick Casciaro

Nick Casciaro spune că provine dintr-o familie unită, iar tatăl lui îi este și manager. Artistul recunoaște că înclinațiile artistice i-au fost încurajate de cei care i-au dat viață, deși domeniul în care activează este plin de provocări.

„De ceva timp îi cer ajutorul tatălui meu. Înainte de toate el îmi vrea binele și m-a susținut în toate alegerile mele. Dimpotrivă, el a fost cel care m-a împins de la spate și m-a ambiționat ca să nu îmi abandonez visul.

El fiind tatăl meu, mă pot baza orbește pe el. Avem o relație foarte frumoasă, puternică și adevărată dar care duce uneori și la momente mai tensionate. Câteodată e greu să cobori de la raportul de tată-fiu, la cel de manager-artist, să le combini. Dar recunosc că totul merge bine. Suntem o echipă foarte puternică și învățăm și creștem împreună în acest mediu magic și uneori dificil. Ne considerăm oameni de onoare  și familia noastră este foarte puternică și unită', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton