Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au împăcat, iar: „Mereu am știut că se va întoarce”

 Ifrim Georgiana
.

Nick Rădoi, despre împăcarea cu Mădălina Apostol. În luna februarie a acestui an, bruneta a decis să se întoarcă din SUA în România și l-a părăsit, din nou, pe omul de afaceri. La acea vreme, milionarul părea să fi ajuns la capătul puterii și susținea că această relație „trebuie să ajungă la un final'. Acum, aceștia s-au împăcat, iar afaceristul a făcut primele declarații despre modul în care decurg lucrurile între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După o scurtă despărțire, Nick Rădoi și Mădălina Apostol au mai dat o șansă relației. Bruneta s-a reîntors în SUA, pentru a fi aproape de partenerul său. Se pare că împăcarea a fost condiționată de câteva aspecte, între care acela ca Mădălina Apostol să renunțe definitiv la afacerea sa, respectiv un studio de videochat. Ei bine, bruneta a acceptat această condiție și s-a întors în brațele milionarului din America.

nick-10nick-10

Nick Rădoi, despre împăcarea cu Mădălina Apostol. Afaceristul a mărturisit că se aștepta ca bruneta să se întoarcă la el, având în vedere istoricul relației lor. Acesta a făcut câteva declarații și despre planurile de căsătoriei, fiind de părere că o hârtie nu ar schimba lucrurile între ei.

Citește și: Mădălina Apostol s-a ales cu dosar penal, după ce a comis un accident.Soția lui Nick Rădoi consumase alcool

Citește și: Alina Radi, după ce a aflat că Nick Rădoi, fostul ei iubit, se căsătorește cu Mădălina Apostol:„El mă caută în continuare'

Citește și: Vica Blochina a fost jefuită.Îi lipsesc mai multe bunuri și susține că știe cine sunt hoții

Citește și: Scandal la pomana lui Petrică Mîțu Stoian, între familia și prietenii regretatului artist:”Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm”

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au împăcat, iar

Milionarul a susținut că Mădălina Apostol a fost cea care l-a contactat după despărțire. Cei doi și-au mai acordat o șansă în luna iunie, iar de atunci locuiesc împreună în SUA. Cât despre căsătorie, Nick Rădoi este de părere că acest act nu ar schimba cu nimic relația.

„Cu ce ne-ar ajuta, să semnez la hârtii, case, mașini, toate sunt acolo. E normal că aș face separare de bunuri. De câte ori a plecat Mădălina de lângă mine, mereu am știut că se va întoarce. Nu are cum să găsească un om ca mine. Eram sigur că povestea de dragoste s-a oprit, dar m-am trezit cu o surpriză că s-a schimbat totul într-o oră. Am primit un telefon și totul s-a schimbat, și am fost șocat. Eu mă bucur să o văd independentă. Banii pe care i-a avut aici și i-a investit, să producă', a spus Nick Rădoi, potrivit spynews.ro.

„Un om cu potențial se întreabă dacă este iubit'

Afaceristul a vorbit despre modul în care decurge, în prezent, relația cu Mădălina Apostol. După 9 ani de relație, milionarul a mărturisit că o iubește pe partenera sa, în ciuda repetatelor despărțiri și împăcări dintre ei.

„Decizia ei a fost luată, și a pornit pe un alt drum. Un drum diferit de viața pe care noi am avut-o pentru nouă ani de zile. Un om cu potențial, un om care are o situație, el întotdeauna se întreabă dacă e iubit, dacă există iubirea aia, pentru că, de exemplu, eu nu am niciun interes. La mine există doar iubire, care aș vrea să fie reciprocă. Lucrurile astea se smin. Te iubesc nu e un cuvânt care să te ajute. Toți mint. Dragostea se simte, mai ales când stai zilnic cu o persoană. (…)

Eu îmi doresc o iubire, vreau să fiu iubit. Eu asta caut. Mă simt iubit câteodată. Dacă stau și mă uit la tema asta, a trebuit să iau concluzia că sunt foarte iubit. Lăsăm timpul să treacă, și vom vedea. Sunt un om pretențios. O iubesc pe Mădălina, fără nicio problemă', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton